Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: TRT Super Lig Yayınlarını İhalesini Kazanıp ŞİFRESİZ Yayınlayabilirmi?

Katılımcı sayısı
802. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

440 54.86%
  • Hayır

174 21.70%
  • İhaleyi TRT Kazanamaz

188 23.44%
Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon
78 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: TRT Super Lig Yayınlarını İhalesini Kazanıp ŞİFRESİZ Yayınlayabilirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu arkadaşlar ben çocukken bu maçları zaten şifresiz seyrediyorduk şimdi neden diğer arkadaşlar trt alır ama şifresiz seyrettiremez diyor anlamadım eskidende futbola inanılmaz bir ilgi bir rağbet vardı ama trt de çatır çatır seyrediyorduk!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede alırgibi parayı verdikten sonra neden olmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TRT nin ve D smartın cılkı cıktı. Bu işi profesyonel olarak digiturk kaç senedir yapıo ve bencede başarılı ve Digiturkte devam etmesını isterım ve zaten digiturkte devam edecektir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence d-smart ve digitürk beraber alır.Trt alamaz.Ama bu ay TRTSPOR diye bir kanal kurulacakmış.Acaba bu işi de mi düşünüyorlar inanın şu an için bir şey söylemek zor gibi geliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım alır toplumun sağlığı herşeyden daha önemlidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TRT isterse yayın hakkını alır.digitürk ve dsmart a yayın hakkını verebilir veya bu paketler de maç yayını olursa onlardan para alabilir.sözün özü arkadaşlar herşey mümkündür.en güzeli bekleyip görmek .bizim için hayırlısı olsun diyelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence d-smart ve digitürk beraber alır.Trt alamaz.Ama bu ay TRTSPOR diye bir kanal kurulacakmış.Acaba bu işi de mi düşünüyorlar inanın şu an için bir şey söylemek zor gibi geliyor.
    arkadaşım zaten farkındaysanız TRT3 kanalı çoğunluk spor programlarını yayınlıyor.belki bu kanalı tamamen spor kanalı yaparlar veyahut başka bir kanal açıp spor yayınlarını oraya aktarırlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verir.elektriğe %50 doğalgaza %80 zam yaparlar izleriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emrexz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    verir.elektriğe %50 doğalgaza %80 zam yaparlar izleriz
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Trt maç ihalesini alır ayrıca hiçde zorlanmaz.Sırf 70 milyon insandan kesilen elektrik katkı payı var.Bu bile devasa bi rakam.Hem neden şifreli izlemek zorundayım.Desin ki kardeşim maç için %1 elektrik faturalarını arttırdım kim ne der,sanmam ki desinler...Gelelim futbolun başarısına şuan avrupada hangi takımımız çok başarılı ki TRT maç yayınını alınca başarımız düşsün.Benim kanatim şuan ki mevcut durumdan daha aşağıya başarı düşmez ama benim evimde ***fimce maç izlemenin tadınıda hiçbirşey vermez....

Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri