unutmayýn ki BURASI TÜRKÝYE heran herþey olabilir
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Ýhaleyi TRT Kazanamaz
unutmayýn ki BURASI TÜRKÝYE heran herþey olabilir
olsa güzel olur ama bu mümkün deyil
TRT tek baþýna ihaleyi alamaz, Telekom ile birlikte alýrsa da þifreli izlettirir. Dsmart ile Digiturk asla ortak almazlar.
Digiturk ihaleyi alýr,
almazsa ne olur; ihaleyi alan firma yada kanal batar.
Digiturk bu iþten çok zarar etmiþti zamanýnda, 2 milyon lig tv abonesine ulaþtý ve edindiði tecrübeyle ne kadar kar elde edileceðini ve son fiyatý vereceðini düþünüyorum. (aslýnda geniþ bir konu)
katký payý konusu o kadar basit deðil arkadaþlar, bu iþlerle yada TRT nin direk yaptýðý yatýrýmlarla uzaktan yakýndan alakasý yok.
DigiTV'nin reklam almadýðýný kim söyleyebilir, her 2 dakikada özellikle de önemli pozisyonlarda gizli reklamlarý gözümüzün içeresine girdirmiyormu? TRT alsa çok iyi olacak reklam falan fark etmiyor. En azýndan havadan gelen bir sinyali bu kadar paraya satmak iyi bir þeymiydi.
tabi tabi...kullandýgýmýz elektrikten bile TRT pay alýyor...birde ihaledeki rakamlar gerçekleþirse ve TRT alýrsa acaba daha nerlerden neler alacaklar vatandaþtan...![]()
TRT süperlig maç yayýn hakkýný alýr diye düþünüyorum çünkü türktelekom la birlikte beraber girecek diyorlar cüzzi bir miktar talep edebilir 10 lira falan gibi ayrýca kutuda recevier de satar 10 liraya al sana bedava þifresiz yayýn. Olmaz demeyin olur arkadaþlar yoksa yüksek yayýn ihelesi var iþin ucunda benim görüþlerim de böyle.
trt ve telecom kararlý trt genel müdürü açýkladý.ihaleye katýlacaðýz dedi.haftada 3 naklen ve diðer takýmlarýn bölgesel maçlarýný canlý yayýnlayacaðýz diye bilgilerinize.
bence ihaleyi kazanma þansý düþük.çünkü kendi varlýðý maç yayýnlarýna baðlý olan platformlar -digiturk, d-smart - ne yapýp eder bu ihaleyi býrakmazlar.futbolu bünyesinde barýndýramayan platform çöker gider..ha olurda trt alýrda þifresiz yayýnlarsa devlet bunu sübvanse etmek zorundadýr..herkes buna hoþ bakarmý onu bilemem...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri