Merhaba arkadaş sen anlaşılan ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ diyenlerdensınöyle yağma yok uyducular ne yapsın böyle bir uydu çıksında, Sen en iyisi televiyona gelecek şu dijital yayınları bekle derim başka seçeneğinde yok zaten..
![]()
Teşekkur: 0
Merhaba arkadaş sen anlaşılan ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ diyenlerdensınöyle yağma yok uyducular ne yapsın böyle bir uydu çıksında, Sen en iyisi televiyona gelecek şu dijital yayınları bekle derim başka seçeneğinde yok zaten..
![]()
peki dreambox un yerli yayınlardaki işlevini gören başka bir cihaz yokmu? aslında oturduğum yerin yakınlarında bi dükkan gelse bağlasa ve her türlü sorunda bana koşulsuz teknik destek verse çok süper olurdu. yani ayarlatmaya götürsem benden ücret almadan ayarlasa. bende sorunsuz izlesem iyi olurdu.
anladığım kadarıyla ben bu ayar işini uyducuya bırakmalıyım.
valla geçenlerde fenerin avrupa maçı vardı bi biss k€y giremedim uyduya izleyemedim maçı sinir oldum. k ey bile giremiyorum. onun için ayarları yapmam zor. yapabildiğim tp ekleme network arama kanal düzenleme filan. ancak bunları yapabiliyorum.
valla aslında hd uydu alıcısı almayı düşünmedim. genelde turksat izliyorum. ondada hd kanal yok zaten. istediğimi de açıkça yazamıyorum. forum kuralları vardır diye. özel mesaj atacaktım. 25 mesaj atmadan özel mesajda atamıyormuşumbir çıkmaza girdim ama siz anlamışsınızdır benim derdimi
![]()
evimde internetim var server almak istiyorum bunun için dreambox u sordum ama oda sürekli ayar gerektiriyormuş.
thor uydusu demişsiniz. valla bende bi tk hotbird var. onuda fazla izlemiyorum.
ben neta troya cı 2 kullanıyorum. kullanımı basit uydudan güncellemeli ve frekans değiştiren yeni kanalları kendi bulup sizi uyarıyor. tavsiyem odur. değişen ***leri elle girebiliyorsun. çok basit
bir arkadaşım da benjamin almış. gayet memnun kalmış. tam modelini falan bilemiyorum. uydudan kendi güncelleme yapıyormnuş. cok fazla bilgi sahibi değilim. araştırmakta fayda var
senin aradıgın cihaz netron 9000 şu anda piyasada bulamayıbilirsin bu cihazın aynısını şu anda seul çıkartıyor ama modelini tam olarak hatırlayamadım.cihaz kapalıyken uyduya yeni gelen kanalları otamatik olarak yüklüyor.sen uyurken o uyumuyor.yazılımını sürekli olarak uydudan güncelliyor.Yalnız cihazda kart ve modul yuvaları yok.Birde yerli platformları cözmüyor.
Bende cihaz almayı düşünüyorum.hiremco 3xler hotbirt ve thor uydularından şifre çözüyormu?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri