Merhaba arkadaş sen anlaşılan ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ diyenlerdensınöyle yağma yok uyducular ne yapsın böyle bir uydu çıksında, Sen en iyisi televiyona gelecek şu dijital yayınları bekle derim başka seçeneğinde yok zaten..
![]()

Teşekkur: 0
Merhaba arkadaş sen anlaşılan ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ diyenlerdensınsiz benim demek istediğimi anladınız sanırım.
aradığım cihaz hiç ayar yapılmaksızın yani tp eklemek biss k€y girmek gibi. bunlar yapılmaksızın kendiliğinden sorunsuz şifreli kanalları açan bi alıcı arıyorum.
kendim ayarları yapamadığım için kanalları ayarlatmak yükletmek ve çeşitli işler için uydu alıcısını yükletmek için dükkana götürmekten çok sıkıldım. hiç dükkana götürmeyeceğim, hiç ayar şifre derdim olmayan bi alıcı arıyorum.
yeni kanal mı çıktı kendisi indirecek listeleyecek. kanalın sinyali mi yok otomatik silecek onu. bi kanalın frekansı mı değişti hemen yeni frekansı bulacak indircek kanal listesinde çıkıcak.
şifreli kanalları indirecek açacak. dreambox yaygın herkes kullanıyor ama sürekli ayarlatmak gerekiyormuş onuda. ayara gerek olmayan sorunsuz bi alet tavsiyelerinizi bekliyorum.öyle yağma yok uyducular ne yapsın böyle bir uydu çıksında, Sen en iyisi televiyona gelecek şu dijital yayınları bekle derim başka seçeneğinde yok zaten..
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)