REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dandik modem almayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dandik modem almayın.

Arkadaşlar burada kötü reklam olmasın ama ben bundan altı ay kadar önce bir X marka kablosuz modem aldım.Diğerlerine göre yaklaşık 10 TL ucuz olan bu modem ilk kullanmaya başladığımda fena değildi.Ama bir türlü "mükemmel algılama" seviyesini yakalayamıyordu.Civardaki ağlara göz attığımda 4 kat alttaki komşumun Airties modemi "mükemmel" bizimkisi yan odadan "zayıf" çekiyordu.Bir müddet bu şekilde kullandım.Daha sonra aldığım mağazanın teknik servisine götürdüm.Kontrol ettiler,"bir sorun yok,sorun sizin bilgisayarın algılamasında" dediler. Ama "diğer ağları iyi çekiyor da buna gelince mi olmuyor "şeklindeki soruma ise cevap veremediler.

Neticesinde modemi üzerin arızasını yazarak servisine gönderdim.Onaramadılar ve paramı iade ettiler.Şu anda eski kablolu modemimi kullanıyorum.

Siz siz olun bilindik markalardan şaşmayın.
    Konu ototorlak tarafından (20-03-2009 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Markayı belirtseniz iyi olurdu .Bende airties var heryerden cekiyor alt üst farketmiyor baya evden uzaklaştım yinede cekti
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım marka belirtirmisin ayağımızı yorganımıza göre uzatalım değilmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

airties harika modem bende herkese tavsiye ederim aman pikatel almayında ne alrısanız alın arkadaşlar benden söylemesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senol_30 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    airties harika modem bende herkese tavsiye ederim aman pikatel almayında ne alrısanız alın arkadaşlar benden söylemesi
    pikatelin hangi modeli acaba???:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YENİ İNTERNET ABONESİ OLACAK VEYA YENİ MODEM ALACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE:
    Turkcel'in ihalesini kazandığı A ve B sertifikaları gereğince enson sistem internetin ( daha sonra telefon,tv ve benzeri hizmetlerin verileceği ) verilmeye başlandığı fiber optik kabloların döşendiği şehir veya bölgelerde oturanlar, ADSL modem almasınlar. Bu enson teknolojik sistemde kullanılmıyor artık.BİLGİ İÇİN Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. girin.
    1 Mbps ilk iki ay ( 10 Mbps erişim) 9.99 Tl. sonraki aylar 26.80. Özel modem,kurulum,aktivasyon da hediye üstelik limitsiz. İsteyene, 5-10-20-100 Mbps de var. Ve hepsi limitsiz
    Turkcel'in bu sistem için kuruluşu QuikNet: Tel 444 222 0

NOT: Bu sistemden istifade edemeyecekler airties'İ tercih etsinler. Ben bu sistemden önce iki yıldır kullanıyordum ve memnun kaldım.
    Konu cngzhn tarafından (25-03-2009 Saat 01:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben Pikatel Kullanıyorum sorun Yaşamadım. Aksine çok güzel...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende ınca kullanıyorum özellıkle wrıless diğer modemlere göre beya bir iyi alt komşuda aırtes var onun çekmedığı yerden benımkı çekio. ınca modemım bozulsa kesınlıkle zyxel modem alırım zyxel ın kalitesı ve özellıklerı tartışılmaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

komşu daire ile birlikte airties205 wireless modemi 2 senedir kullanıyorum . en küçük sorun yaşamadım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kesinlikle vede kesinlikle zyxel diyorum.kaç seneden beri kullanıyorum çok memnunum,şiddetle tavsiye ederim...:45:

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri