Fenerbahçe - Galatasaray
Tarih:25.10.2009
Saat:20:00
Stat:Şükrü Saracoğlu
Fenerbahçe
Galatasaray
Maç Berabere biter.
Fenerbahçe - Galatasaray
Tarih:25.10.2009
Saat:20:00
Stat:Şükrü Saracoğlu
Konu Volkan tarafından (25-10-2009 Saat 16:10 ) değiştirilmiştir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bence fener en az 5-2 veya 4-2 alır rahat bir şekilde.....
Ligte bir çok takım olmasına rağmen Fenerbahçe-Galatasaray derbisi her zaman bambaşkadır. Dünyada bile bu ezeli rakiplerin maçı takip edilir. İki takımda yıllardır bu derbiye ayrı bir motivasyonla çıkarlar.
Konuya anket ekledim arkadaşlar maç saatıne kadar anket açık kalacaktır.
Sizden ricam taraftarlık başka holiganlık başka ne kadar rakipte olsak asla ve asla konuda mesaj yazarken birbirimizi kırmayalım polemık yaratacak mesaj yazmayalım.
Geçen seneki gibi oyuncular sahada biz burda birbirimize girmeyelim. Polemik ve sataşma mesajları uyarı yapmaksızın silinecektir ve tekrarında devam ettiren üyeye ceza verilecektir.
Ben ilk yorumumu yapıyorum Fenerbahçe bu maçı alır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
galatasarayın çok rahat kazanacagı bir maç olacak dediydi demeyin
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
bence FENERBAHCE 5 GALATASARAY 2 OLUR GİBİ
Fenerbahçe bu maçı zorda olsa alır gibime geliyor. ama inşallah geçen seneki olaylar olmaz.
ben galatasaray kazanır diyorum
FenerBahce :45:
Tabiki GaLaTaSaRaY Kazanır benim gönlümden gs geçiyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri