REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hangi takım yener yada Beraberemi Biter maç.

Katılımcı sayısı
37. Anket kapatılmıştır
  • Fenerbahçe

18 48.65%
  • Galatasaray

17 45.95%
  • Maç Berabere biter.

2 5.41%
Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon
75 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: TSL 10.Hafta Fenerbahçe:3 - Galatasaray:1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı enesol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bünyamin gezer 3 - 1 galatasaray...
    klasik gs malubiyeti hazmedememe tripleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüm fb li arkadaşlarımı canı gönülden kutlarım bileklerinin hakkı ile tertemiz maç aldılar iyi oynayan kazandı!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı enesol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bünyamin gezer 3 - 1 galatasaray...
    esenol zaten ben bu lafına şaşırmadım zaten galatasaraylıların %98 i bu görüşe kapılıyor basri abime teşekkür ederim en güzel yorumu o yazmış zaten
    -------------------------------------------------------------------------
    ya maç sonucunda çalınanlar neydi ya çalgıcı karısı cimbom... esnaf karısı cibom... kumarcı karısı cimbom cimbom cimbom tam komediydi ):

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerliler doğruları duymayı ve konuşmayı sevmezler bu yüzden zaten bütün takımlar sizden nefret ediyolar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerliler doğruları duymayı ve konuşmayı sevmezler bu yüzden zaten bütün takımlar sizden nefret ediyolar
    Neymiş yaw doğrula size sahada top attırmadık attığınız şutları toplasak 2 etmez ne doğrularıymış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maçtan önce futbolcunuz kırmızı kart değilmi,emrenin yaptığı hareket kırmızı değilmi,ilk golünüz ofsayt değilmi daha sayımmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tebrikler
    FENERBAHÇE m

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maçtan önce futbolcunuz kırmızı kart değilmi,emrenin yaptığı hareket kırmızı değilmi,ilk golünüz ofsayt değilmi daha sayımmi?
    maçtan önce kırmızı kart ne alaka anlamadım... Emrenin hangi pozizyonu varda kırmızı görecekmiş. Hadi ilk gol ofsayt diğer 2 goldemi ofsayt bende daha sayıyımmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maçtan önce ardayı itip tartışmayı çıkarmadımı christian?,emre barosun ayağını kırmadımı? vesaire... diyorum ya sizin doğrularla işiniz olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maçtan önce ardayı itip tartışmayı çıkarmadımı christian?,emre barosun ayağını kırmadımı? vesaire... diyorum ya sizin doğrularla işiniz olmaz
    sen onu yanlış biliyon cristiyan itti doğru arda cristiyanın önünden gidiyodu arda olayı büyüttü bu maç öncesi ufak bi itmeye kırmızı gösterilmez sarı bile gösterilmez emrenin pozizyonunda hiç bişi yok normal bi pozizyondu ama sen servetin pozisyonuna bişe sölemiyon luganoyu tutup nasıl yere attığını buna niye bişe demiyosunuz % 100 penaltıydı o pozizyon

Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri