Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Beþiktaþ yönetimi içinden inanýlmaz bir tepki geldi! Asbaþkan Levent Erdoðan, Mustafa Denizli ve Yýldýrým Demirören'in istifasýný istedi! "Mas***le sokaða çýkýyoruz" diyen Erdoðan, Beþiktaþ'ýn geçen sezon da dualarla þampiyon olduðunu söyledi! Ýþte inanýlmaz açýklamalar!
Beþiktaþ Kulübü Asbaþkaný Levent Erdoðan inanýlmaz açýklamalara imza attý. NTV’de yayýnlanan %100 Futbol programýna katýlan Erdoðan’ýn açýklamalarý
-“BUNUN HESABINI HERKES VERECEK”-
Erdoðan açýklamalarýna “Beþiktaþ, tarihinde hiçbir zaman 6 maçta 12 puan kaybetmedi” diye baþlarken, “Bunun hesabýný hoca da verecek, baþkan da verecek, yönetim de verecek” ifadelerini kullandý..
-“MAHALLENÝN DELÝSÝ DEDÝLER”-
Çok fazla açýklama yaptýðý için eleþtiriler aldýðýný ancak az bile konuþtuðunu ifade eden Erdoðan; “Hep konuþtum ‘mahallenin delisi’ dediler, ‘çok konuþuyor’ dediler. Ama bu konuþmalarýmý bile eksik buluyorum. Þuan artýk konuþma þansýna sahibim veya zamaný geçmiþ bir konuþma yapýyorum” dedi.
-“DENÝZLÝ VE DEMÝRÖREN ÝSTÝFA ETMELÝ”-
Baþkanla fikir ayrýlýðý yaþayýp yaþamadýklarý sorusuna yanýt veren Erdoðan; “Baþkaný severim, kendisiyle fikir ayrýlýðý yaþamýyoruz, hadiseler ortada. Herkesin payý var.” dedi. Erdoðan istifa edip etmeyecekleri konusunda ise “Ýstifa etmiyorum. Ýstifa en kolay yol olur. Ýstifanýn sorumluluðu büyüktür. Zaten istifa edecek benim önümde daha çok kiþi var.. Önce teknik direktör, arkasýndan Yýldýrým Demirören. Bize de daha sonra sýra gelir” ifadesini kullandý.
-“DUAYLA BAÞARI, BUNA BAÞARI MI DÝYORSUNUZ?”-
Beþiktaþ’ýn daha önce baþarý yaþadýðý konusunu da kabul etmediðini ifade eden Erdoðan, “Baþarý yaþanmadý kardeþim. Beþiktaþ taraftarýnýn duasý ile oraya geldi Beþiktaþ. Ýçten gelen dualarla çifte kupa kazandý. Buna baþarý denmez. Biz kaybettik onlar da kaybetti. Buna baþarý mý diyorsun? Dualarla Beþiktaþ þampiyon oldu.” dedi
-“MAS***LE SOKAÐA ÇIKIYORUZ”-
“Geçmiþte yaþadýðýmýz acý tecrübelerle ben ileriyi pek göremiyorum” diyen ancak yine de Beþiktaþ’ýn büyük bir takým olduðunu ve her zaman layýk olduðu yere ulaþacaðýný kaydeden Erdoðan, “Artýk çözüm yolu kalmadý.. Sabrýn sonu mu kaldý? Taraftarýn yüzüne bakacak halimiz yok. Yönetici olarak mas***le sokaða çýkar olduk..” diyerek sözlerini noktaladý.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri