Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: ''Denizli-Demirören istifa etsin!''

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart ''Denizli-Demirören istifa etsin!''

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Beþiktaþ yönetimi içinden inanýlmaz bir tepki geldi! Asbaþkan Levent Erdoðan, Mustafa Denizli ve Yýldýrým Demirören'in istifasýný istedi! "Mas***le sokaða çýkýyoruz" diyen Erdoðan, Beþiktaþ'ýn geçen sezon da dualarla þampiyon olduðunu söyledi! Ýþte inanýlmaz açýklamalar!

Beþiktaþ Kulübü Asbaþkaný Levent Erdoðan inanýlmaz açýklamalara imza attý. NTV’de yayýnlanan %100 Futbol programýna katýlan Erdoðan’ýn açýklamalarý

-“BUNUN HESABINI HERKES VERECEK”-
    Erdoðan açýklamalarýna “Beþiktaþ, tarihinde hiçbir zaman 6 maçta 12 puan kaybetmedi” diye baþlarken, “Bunun hesabýný hoca da verecek, baþkan da verecek, yönetim de verecek” ifadelerini kullandý..

-“MAHALLENÝN DELÝSÝ DEDÝLER”-
    Çok fazla açýklama yaptýðý için eleþtiriler aldýðýný ancak az bile konuþtuðunu ifade eden Erdoðan; “Hep konuþtum ‘mahallenin delisi’ dediler, ‘çok konuþuyor’ dediler. Ama bu konuþmalarýmý bile eksik buluyorum. Þuan artýk konuþma þansýna sahibim veya zamaný geçmiþ bir konuþma yapýyorum” dedi.

-“DENÝZLÝ VE DEMÝRÖREN ÝSTÝFA ETMELÝ”-
    Baþkanla fikir ayrýlýðý yaþayýp yaþamadýklarý sorusuna yanýt veren Erdoðan; “Baþkaný severim, kendisiyle fikir ayrýlýðý yaþamýyoruz, hadiseler ortada. Herkesin payý var.” dedi. Erdoðan istifa edip etmeyecekleri konusunda ise “Ýstifa etmiyorum. Ýstifa en kolay yol olur. Ýstifanýn sorumluluðu büyüktür. Zaten istifa edecek benim önümde daha çok kiþi var.. Önce teknik direktör, arkasýndan Yýldýrým Demirören. Bize de daha sonra sýra gelir” ifadesini kullandý.

-“DUAYLA BAÞARI, BUNA BAÞARI MI DÝYORSUNUZ?”-
    Beþiktaþ’ýn daha önce baþarý yaþadýðý konusunu da kabul etmediðini ifade eden Erdoðan, “Baþarý yaþanmadý kardeþim. Beþiktaþ taraftarýnýn duasý ile oraya geldi Beþiktaþ. Ýçten gelen dualarla çifte kupa kazandý. Buna baþarý denmez. Biz kaybettik onlar da kaybetti. Buna baþarý mý diyorsun? Dualarla Beþiktaþ þampiyon oldu.” dedi

-“MAS***LE SOKAÐA ÇIKIYORUZ”-
    “Geçmiþte yaþadýðýmýz acý tecrübelerle ben ileriyi pek göremiyorum” diyen ancak yine de Beþiktaþ’ýn büyük bir takým olduðunu ve her zaman layýk olduðu yere ulaþacaðýný kaydeden Erdoðan, “Artýk çözüm yolu kalmadý.. Sabrýn sonu mu kaldý? Taraftarýn yüzüne bakacak halimiz yok. Yönetici olarak mas***le sokaða çýkar olduk..” diyerek sözlerini noktaladý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart ''Baþkan isterse istifa ederim!''

Kayserispor yenilgisi sonrasý Beþiktaþ Teknik Direktörü Mustafa Denizli'den çarpýcý açýklamalar geldi.. Takýmda iþlerin iyi gitmediðini ve istifanýn alternatiflerden biri olduðunu belirten Denizli, baþkan Yýldýrým Demirören'in istemesi durumunda istifa edeceðini söyledi..

Denizli, karþýlaþma sonrasý düzenlediði basýn toplantýsýnda, yarýn kulüp baþkaný Yýldýrým Demirören ile bir araya gelip durum deðerlendirmesi yapacaklarýný, istifasýnýn da bu görüþmede gündeme gelecek alternatiflerden biri olduðunu söyledi.

Ýþlerin düþündükleri gibi gitmediðinden yakýnan Denizli, ''Bir dönüþe, iyi oyuna, bir 3 puana ihtiyacýmýz olan günü yakalayamýyoruz. Kazanmak, bazen bazý þeyleri hallediyor. Ama bu sene kazanma zorluðu çeken bir görüntümüz var. Bunun düzelmesi için birçok alternatif var. Bunlarýn hepsini ortaya koymak lazým. Bunlara iç bünyemizde çözüm bulunacak'' diye konuþtu.

Denizli, takýmýn lideri ve sorumlusu olduðunu ifade ederek, þöyle devam etti:
    ''Ýþler iyi giderken de istemediðimiz gibi giderken de bunda büyük pay sahibi olan benim. Kiþilerin durumu camialarýn önüne geçemez. Dolayýsýyla önümüzde CSKA Moskova maçýna 10 günlük süre var. Beþiktaþ'ta bir þeylerin deðiþmesi lazým. Bunlarýn içerisinde ben de olabilirim, bu gayet doðaldýr. Bu kulübe geldiðim gün hangi gururu, þerefi yaþýyorsam, bir gün geldiðinde ayrýldýðýmda da ayný gururu, þerefi yaþayacaðým. Sayýn baþkanýmýzla yarýn geniþ kapsamlý bir toplantý yapacaðýz. Neticede hoþ bir tablo yok. Mücadeleden hiç yýlmadým. Dolayýsýyla çok fazla söylenecek bir þey yok. Bu takýmýn baþýndaki kiþi olarak düþüncelerimi takýmýmla, yöneticilerimle paylaþýrým. Bizim için önemli olan Beþiktaþ'ýn baþarýsýdýr.''

-''BAÞKANA ÝSTÝFANIZI MI SUNACAKSINIZ?''-
    Bir basýn mensubunun ''Yarýn baþkana istifanýzý mý sunacaksýnýz?'' sorusuna Denizli, ''Baþkanýmýzla bir durum deðerlendirmesinde bulunacaðýz. Takýmla ilgili konularý görüþürüz. Bir þeyler ters gidiyor. Ama bu söylediðiniz de alternatiflerden bir tanesidir'' diye yanýt verdi.

Denizli, ''Baþkan, istifanýzý isterse kabul edecek misiniz?'' sorusu üzerine de, ''Gayet tabii. Baþkan ve yönetim böyle bir þey teklif ederse bunun uygulanmasý lazým. Bu benim için hiçbir þekilde üzüntü verici veya baþarýsýzlýðýn dönüþümü olarak kabul edilecek bir þey deðil ve benim için sorun teþkil etmez'' þeklinde konuþtu.

Taraftarlarýn yönetimi istifaya davet ettiklerinin ve kendisine herhangi bir tepkide bulunmadýklarýnýn belirtilmesi üzerine de Denizli, þunlarý kaydetti:
    ''O tepkinin içinde benim de olmam lazým. Zaman zaman taraftarýmýzýn tepki göstermesi doðaldýr. Her zaman her yerde böyle bir tepkiyle karþýlaþabilirsiniz. Bana yapýlan bir tepki yok, ama iyiyi paylaþýrken, kötüyü de paylaþmamýz gerekir. Ortada böyle bir tablo varken, bunun en önde olan kiþisi benim. Bunu paylaþýrým. Tribünlerin, takýmýn bana olan inancýný yitirdiðini hissedersem zaten ayrýlýrým.''

Ýstifa konusunun belki de masaya yatýracaklarý 10 alternatiften biri olabileceðini anlatan Denizli, ''Bazý þeylerin deðiþmesi lazým. Hayatým boyu her sene þampiyonluk yaþayan bir kiþi deðilim. Bazen iþler kötü gider. Düþüncelerin içinde birçok alternatif var, bu da bir alternatif'' ifadelerini kullandý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence iyiydi böyle

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gitmemesinden yanayým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben tamamen Denizli'nin gitmesinden yanayým....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

denizli hangi takýma ne verebildiki geçen sene fenerbahçe ve galatasaray ýn hediyesi artý ertugrul saglamýn yaptýgý takýmla þampiyon oldu eger bilgili hoca ise bu sene þampiyon olsun görelim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri