Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
65 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Msn açılmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı suat800 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım dediklerinin hepsini uyguladım ama yine açılmıyor.hata kodu 80048820 diyor.ben bu hata koduyla ilgili çözümlerin hepsini uygulamıştım zaten.niye böyle yapıyor ya anlamış değilim.kafayı yiyeceğim ya.her türlü yolu deniyorum ama hala açılmıyor.
    internet explorer > araçlar > internet seçenekleri >gelişmiş > sıfırla (internet explorer ayarlarını sıfırla)

bu işLemleri yaparken msn programınız kapalı olsun sağa tıklayıp çıkış yapın sonra reset atın ...

umarım düzelir

yada>>>> Bir'de -BAŞLA / ÇALIŞTIR'DAN "regsvr32 Softpub.dll" Yİ DE DENEYİN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım dediklerinin hepsini yaptım ama yine açılmadı.ben de bugün daha önce ttnetden arkadaşımla beraber aynı anda modem kampanyasından modem almıştık.aklıma sorun acaba modemdemi diye gelince ona söyledim.bende sorun yok dedi.bende o zaman nasıl olsa modemlerimiz aynı şimdilik bir kaç gün modemlerimizi değiştirelim bakalım aynı arızayı verecekmi dedim.oda sağolsun kabul etti.bugün modemleri değiştik.şu anda ikimizde de bir sorun yok.ama bir kaç gün bekleyelim bakalım ne olacak.gelişmeleri buraya yazarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı suat800 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım dediklerinin hepsini yaptım ama yine açılmadı.ben de bugün daha önce ttnetden arkadaşımla beraber aynı anda modem kampanyasından modem almıştık.aklıma sorun acaba modemdemi diye gelince ona söyledim.bende sorun yok dedi.bende o zaman nasıl olsa modemlerimiz aynı şimdilik bir kaç gün modemlerimizi değiştirelim bakalım aynı arızayı verecekmi dedim.oda sağolsun kabul etti.bugün modemleri değiştik.şu anda ikimizde de bir sorun yok.ama bir kaç gün bekleyelim bakalım ne olacak.gelişmeleri buraya yazarım.
    hayret modemden'mi kaynaklanıyor modemin markası nedir...?
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım modemden kaynaklanmıyor.aynı arızayı bu akşamda yaptı.bende modemi geri götürüp kendi modemimi aldım.modemin ayarlarını yaptıktan sonra arka düğmesini kapatıp açtığım için msn açıldı.sonra bilgisayarı kapattım.fişini de çektim.10 dakika sonra tekrar açtım yine msn açılmadı.arıza modemde değil .fakat ne olduğunu bir türlü bulamadım.aynı hata kodunu veriyor yani 80048820 sistem saati ve tarih doğru.eminim ondanda kaynaklanmıyor.bir şey veya bir programmı etkiliyor bilemiyorum.msn açılmadığı zaman niye mynet.com sitesini açmıyorda msn çalışınca o siteye giriyor.bunu da anlamış değilim.mynet.com ile msn nin ne alakası var.diğer siteleri açıyorda niye mynet.com'u açmıyor.çok tuhaf bir sorun kime sorduysam kimse bir şey söyleyemiyor.eğer bu sorunumla ilgilenirseniz çok memnun olacağım.bu arada modemimin markası zyxel kablolu.msn 9 kullanıyorum.daha önceki versiyonlarında da aynı hata oluyordu,yani msn 9 yükleyince bu hata oluşmadı daha önceden vardı. saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

virüs olabilirmi acaba? bu gün benim msn de üst sürüme geçmem gerketiği yazısı çıktı. istemiye istemiye yükledim ama bu sefer ilk açılışta panda casus yazılım bulundu silindi etkileşmesi için bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekiyor diyordu. yeniden başlattıktan sonra tekrar aynı şeyleri diyordu panda. buna rağmen açtığımda açıldıktan 2-3 dakika sonra kapanıyor sonra tekrar açılıyordu. bana virüs dediler. tek çare format sanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım dün msn yine açılmadı.80048820 hata kodu verdi onar dediğimde sistem dosyası yazısının yanında ünlem işareti vardı.bir türlü onarılmadı.msn bir türlü açılmadı.bende pc yi aldım bilgisayarcıya götürdüm.orada msn tak diye açıldı.bir kaç kez pc yi kapatıp açtık yine msn açıldı.bilgisayarcı bunda herhangi bir hata yok benimde yapabilecek bir şeyim yok dedi.pc yi aldım eve getirdim.taktım msn ye tıkladım o ne yine aynı hata yani msn yine açılmadı.daha yeni bilgisayarcıdan getirdim yahu,ne oldu da hemen hata verdi.bir türlü açılmıyor.yine 80048820 hatası ve onar diyorum yine aynı sistem dosyasının yanında ünlem işareti,onar deyince bir yazı geliyor.evet diyorum olmuyor hayır diyorum olmuyor.ama modemin arka düğmesini kapatıp açınca msn açılıyor.ama 10 dakika kadar pc yi kapatıp açınca yine msn açılmıyor.bu ne biçim bir arızadır ya.tarih,saat ayarları hepsi doğru.internet saati güncelleştirmesini de yaptım.modemide değiştirdim denedim ama nafile sonuç aynı.pc ye format bile attım olmuyor,olmuyor.bu sorun nereden kaynaklanıyor acaba.birde msn açılmayıp onar dediğimde sistem dosyasının yanında çıkan ünlem işaretinin anlamı nedir ve bu hatalı olan sistem dosyası nedir ve nerdedir.bunla ilgili bir açıklama yok.yani kime sorduysam msn si çalışıyor.nedense benimki hep sorunlu.sorduklarımın hepsi de wlm9 u kullanıyor.yani msn sürümüyle ile ilgili bir şey değil.diyeceksiniz ki kurduğunuz bir program veya pc nize takılı bir donanım etkiliyor mu diye ama ben sıfırdan format atıp kurduğum zaman hiç bir program yüklemeden direk msn yi yükledim yine aynı hatayı verdi.bir çözüm yolu bulamıyorum.mesela 1 sat önce açtığımda msn açıldı.pc yi 10 dakika kapattım sonra açtım.pat aynı hata yine msn açılmadı.yani kısacası bunun nedeni ne olabilir.bir de msn açılmadığı zaman hotmail.com ve mynet.com sitelerine de giremiyorum.diğer sitelerde bir problem yok.olsa smile müşteri hizmetlerini arıyacağım ama şimdi arayıpta ne diyeceğim msn açılmıyor mu diyeceğim.internetimde bir problem olsa diğer sitelere de girmez.ne olur kimsenin çözemediği bu sorunuma bir el atın.her akşam araştırmaktan oraya buraya sormaktan yoruldum.kimse bir şey diyemiyor.eğer bu sorunumla ilgilenirseniz çok memnun olurum.kusuruma bakmayın bayağı uzun yazdım.ama her şeyi açık açık yazayım dedim onun için.ilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

7. 16-11-2009, 20:01

Sebep
    mesaj tekrarı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir'de bunu dene...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

burde bu

...kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu dediklerinin hepsini yapmıştım zaten,değişen bir şey olmamıştı.bendeki sorun çok ilginç bir sorun.az önce modemin ayarlarına girdim.orada daha önce hiç bakmadığım bir yer vardı.tarih ve saatle ilgili bir yer oraya girdim.tarih ve saat ayar yerleri boştu.saat dilimi bölümünde başka başka ülkeler vardı.Benim pc nin sistem saatinde(GMT+02:00)Atina,beyrut.istanbul,minsk yazılı.bende aynı ayarları modemede yazdım.tarih ve saati ayarladım.modeme test uygulatıp kapattım.bir nevi reset gibi bir şey yani.bu yaptıklarım doğrumu yanlışmı acaba.msn hatası bundan kaynaklanabilir mi acaba.ne dersiniz.şimdilik msn açık ama daha sonra ne olur bilemem.saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu dediklerinin hepsini yapmıştım zaten,değişen bir şey olmamıştı.bendeki sorun çok ilginç bir sorun.az önce modemin ayarlarına girdim.orada daha önce hiç bakmadığım bir yer vardı.tarih ve saatle ilgili bir yer oraya girdim.tarih ve saat ayar yerleri boştu.saat dilimi bölümünde başka başka ülkeler vardı.Benim pc nin sistem saatinde(GMT+02:00)Atina,beyrut.istanbul,minsk yazılı.bende aynı ayarları modemede yazdım.tarih ve saati ayarladım.modeme test uygulatıp kapattım.bir nevi reset gibi bir şey yani.bu yaptıklarım doğrumu yanlışmı acaba.msn hatası bundan kaynaklanabilir mi acaba.ne dersiniz.şimdilik msn açık ama daha sonra ne olur bilemem.saygılarımla.
    çok kez modemime rest atmışım böyle problemle karşılaşmadım genede sen o tarih saatleri restledikten sonra kaydet...sanırım virüs bulaşmış modemine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım pc yi yarım saat kadar kapatmıştım.şimdi açtım.yine msn açılmadı.aynı hatayı verdi.modeme girdiğim tarih ve saat ayarlarıda fayda etmedi.ne yapmam gerekiyor acaba.

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri