Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
65 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Msn açılmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

MSN 9 sistemden kaldıramayanlar için ise eklentide verdiğim programı
    kurun ve çalıştırın ( MSN kapalı olmasına dikkat ediniz yoksa işlem
    sağlıklı olmaz ) windows live ibareli gördüğünüz dosyaları siliniz (remove)
    burada çok dikkat ediniz

Programı çalıştırdığınızda aşağıdaki gibi bir arayüz gelecek ve
    windows live gördüklerimizi REMOVE tıklayarak siliyoruz
    Diğerlerini sakın silmeyin

İşlem tamamlanınca yeni versiyon LIVE MESSENGER FULL SET-UP
    dosyasını indirerek kuruyoruz

ORIJINAL SET-UP kurulumudur
    132 MB

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu OLDSMAN tarafından (18-11-2009 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sorunu bir türlü çözemedim karıştırdıkça sistem iyice bozuldu.tekrar format attım.nec xp diye bir cd vardı elimde.daha önce internetten indirmiştim.onu kurdum.şu an msn açılıyor,fakat daha sonra ne olur bilemem.çünkü ne yaptıysam olmadığı gibi daha da bozuluyor,artık ya benim pc de bir sorun var yada evdeki telefon hatlarında bir sorun var fazlada uğraşıp iyice moralimi bozmak istemiyorum.ayrıca ilgileriniz için çok çok teşekkür ederim.saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım format attım nec xp kurdum.daha önce internetten indirmiştim.bende skystar-2 digital tv kartı var.ondan şüphelendiğim için formattan önce tv kartını çıkarıp öyle format attım.başlarda msn açılıyordu.bir problem yoktu.fakat daha sonra tv kartını taktım.driverlerini kurdum.fakat msn açılmamaya başladı.yani yine aynı hata kodunu veriyor.80048820 hatası.bu hatayla ilgili bütün çözümleri uyguladım ama hiç bir sonuç alamadım.yani benim kanım skystar tv kartı yüzünden msn açılmıyor.ama başka arkadaşlarımda da aynı tv kartından var ve msn lerinde hiç bir sorun yok.bende niye bu sorun oluşuyor.msn açılmadığı zaman modemin arka düğmesini kapatıp açınca msn açılıyor.fakat pc yi 5-10 dk kapatıp tekrar açınca msn yine açılmıyor.bu sorunu nasıl çözebilirim acaba.ilgilenip cevap yazarsanız çok memnun olurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

system32\drivers\etc

burdaki "etc" dosyası zarar gördüyse eğer belki o sebeplede msn acmaya bilir ama u sorunun nasıl çözüleceğini bende bilmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım etc dosyasında bir bozukluk yok.tanıdık bir bilgisayarcıdan yeni bir modem aldım.denemek için.ondada aynı hata verdi.yine aynı kişiye harici bir ethernet kartı taktırdım.ama yine aynı hatayı verdi.yani aklıma ne geliyorsa denedim.ama bir çözüm bulamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı suat800 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım etc dosyasında bir bozukluk yok.tanıdık bir bilgisayarcıdan yeni bir modem aldım.denemek için.ondada aynı hata verdi.yine aynı kişiye harici bir ethernet kartı taktırdım.ama yine aynı hatayı verdi.yani aklıma ne geliyorsa denedim.ama bir çözüm bulamadım.

zaten format atıyorsun bırde bunu dene msn tekrar yükle..!

yada virüs temizliği yap...!
    sayfa 2'de mesaj 10'da yeni link var...kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım skystar tv kartını çıkarıp format atıyorum.msn açılıyor.fakat tv kartını takıp driverlerini kurduktan sonra msn açılmıyor.skystar tv kartıyla msn nin ne alakası var.ayrıca virüs taraması yaptım.hiç bir virüs bulunmadı.hata nerede acaba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun bendede varsı pc den kaldırdım yenisini yükledim ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım neyin yenisini tükledin.tam olarak anlayamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani neyin yenisini yükledin.

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri