Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
65 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Msn açılmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı suat800 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nasıl yani
    verdiğim linkte dikatlice bakarsan üç yıldız ard arda sıralı şeklinde görülüyor ve yıldızları sil ke y yaz hepsi bu açılacak sayfa senin sorununla ilgili bilgi alacaksın.

orada ''Aldığım hata iletisiyle ilgili olarak ne yapabilirim?'' sol köşede görünüyor tıklaman yeterli.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim msn de bir sorum yok ama her yıl eylül 11 de msn açılmıyor bildiğim kadarıyla bunuda microsoft yapıyormuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı suat800 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yani skystar tv kartıyla msn nin ne alakası var.bir türlü çözemedim.daha önce msn 8.1 vardı.onda hiç bir sorun yoktu.ne zaman sürüm yükseltin uyarısı geldi.bende tabiiki msn açılmayınca mecburen en son sürüme yükselttim.karşıdan yükle seçeneğiyle de yükledim olmadı.komple setupunu indirerek yükledim yine olmadı.yani kısacası ne yapsam olmuyor olmuyor.ha bu arada verdiği hata koduyla ilgili aklınıza ne geliyorsa hepsini uyguladım.sonuç yine aynı.
    O zaman size şöyle bir öneride bulunayım.Belki arkadaşlar bu konuda size bilgi vermiş olabilirler, vermemişlerse bunu deneyin.
    Şimdi siz msn messenger 8.1 i kullandığınızda bu tv kartı sorun yaratmıyorsa ve msn 8.1 kurulu iken msn messenger sizi sürekli uyarıp güncelleme yapmanız isteniyor saki bu halde siz msn e giremezsiniz.Bu durumda 8. ikaldırmanıza gerek yok msn messenger ı kapatın ve sağ alt kısımda ikonlar olacak eğer burada msn ikonu varsa buraya gelip sağ tıklayın gelen pencereden çık dedikten sonra msn messenger ın kurulu olduğu dizine gidiyoruz. yani C:\Program Files\MSN Messenger dır.(yada C:\Program Files\windows live\messenger)
    Daha sonra bu klasördeki "msnmsgr.exe" yani Msn Messenger programımızı sağ tıklatıp "Özellikler" diyoruz.Açılan
    pencerede "Uyumluluk" sekmesine geliyoruz. Uyumluluk modu bölümünde Windows 2000 seçiyoruz "Uygula" "Tamam" diyip pencereyi
    kapatıyoruz.Daha sonra Msn Messenger programını çalıştırıyoruz. Uyumluluk modunu 2000 e aldıktan sonra ilk çalıştırdığımızda
    ayarlamalar yapacaktır.Bu ayarlamaları yaparken herhangi bir vord veya excell dosyası vb. proğramlar açık olmasın.Olursa uyarı
    verecektir.Eğer açıksa bu uyarıyıda alırsak önce bu uygulamaları kapat sonra yeniden devam et de. ve başlat proğramlardan
    msn messenger veya windows live messenger ı yeniden çalıştır.Artık bir daha güncelleme sormayacaktır.

Eğer siz güncelleme yaptınız ve msn messenger sürümünü yükselttiyseniz birde uyumluluk modunu 2000 de deneyin .Yine sorun çözülmüyorsa güncel msn i kaldırın(yukarıda arkadaşlar konuya değinmiş) ve msn 8.1 ikurup(veya 8.5 i) yukarıda anlattığım gibi uyumluluk modunu 2000 yapın %90 sorun düzelecektir.:45:

Saygılarımla,
    Konu ozay_74 tarafından (12-12-2009 Saat 10:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu dediklerinizi de daha önce uyguladım.bir sonuç alamamıştım.benim sorunum skystar tv kartının driverini yükleyince msn açılmıyor.yani benim çözemediğim tv kartı ile msn nin ne alakası var.acaba ne çakışıyorda tv kartını kurunca msn açılmıyor.bu sadece msn 8.1 de değil.diğerlerinde de yapıyor.yani msn9 u silip 8.1 i yükledim.uyumluluk modunu 2000 olarak ayarladım.yine olmadı.msn 8.5'u kurdum.aynı işlemi ona da yaptım.yine olmadı.şu anda msn9 son sürüm var ve yine açılmıyor.akşam yine format attım.tv kartını kurmadan msn9'u yükledim.açıldı.daha sonra skystar2 tv kartını kurdum.yine msn açılmadı.acaba ne gibi bir arıza var.bir donanım çakışması olabilir mi acaba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada bugün skystar destek hattını aradım.böyle bir sorunla hiç karşılaşmadıklarını,kendi bilgisayarlarında da kurulu olduğunu ve msn nin son sürümünün yüklü olduğunu ve hiç bir sorun çıkarmadığını söylediler.dolayısıyla destek hattından da bir sonuç alamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu dediklerinizi de daha önce uyguladım.bir sonuç alamamıştım.benim sorunum skystar tv kartının driverini yükleyince msn açılmıyor.yani benim çözemediğim tv kartı ile msn nin ne alakası var.acaba ne çakışıyorda tv kartını kurunca msn açılmıyor.bu sadece msn 8.1 de değil.diğerlerinde de yapıyor.yani msn9 u silip 8.1 i yükledim.uyumluluk modunu 2000 olarak ayarladım.yine olmadı.msn 8.5'u kurdum.aynı işlemi ona da yaptım.yine olmadı.şu anda msn9 son sürüm var ve yine açılmıyor.akşam yine format attım.tv kartını kurmadan msn9'u yükledim.açıldı.daha sonra skystar2 tv kartını kurdum.yine msn açılmadı.acaba ne gibi bir arıza var.bir donanım çakışması olabilir mi acaba.
    Arkadaşım siz skystar2 tv kartı kurulu iken msn 8.1'i güncelleme sebebiyle kullanamadığınızı söylemiştiniz bende size güncelleme derdi olmadan kullanabilmeniz için uyumluluk modunu 2000 yapın diye öneride bulundum.Ancak anlıyorum ki msn 8.1 kurulu iken de msn i kullanamıyorsunuz.Sanırım bu sorun donanımsal olsa gerek.
    Ayrıca tv kartı ile ilgili olarak destek hattını aradığınızıda belirtmişsiniz.Buna benzer bir sorun da ben yaşadım.Logitech bir webcam aldım laptopa kurdum.Webcam i kullanım esnasında cihazda donmalar oldu.Bu bazen cihazın kendi kendine reset atmasına kadar verdı ve en sonunda sistem çöktü.Logitech servisine kadar gittim başka cihazlara kurduk saatlerce denedik sorun yok dediler ama bizim cihaza bir çözüm bulamadılar.Hatta yeni bir webcam taktılar denediler yine çalışmadı.''İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorlarmış''.Daha sonra kendi bildiğim ve konusunda uzman bir servise götürdüm logitech yerine a4 kullanmamı sorun yaratmıyacağını söyledi ve öyle de oldu .
    Kısacası sizin yerinizde olsam tv kartını iade eder başka bir tv kartı kullanırdım yada msn den vazgeçerdim.
    Karar sizin,
    Saygılar,
    Konu ozay_74 tarafından (14-12-2009 Saat 10:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım güzel söylüyorsunda tv kartını nasıl iade edeceğim.aldığım yere sordum.böyle bir şeyin mümkün olmadığını sadece kartı servise gönderebileceklerini ve büyük ihtimallede bir arıza tespit edilemeyeceği için kartın aynen geri geleceğini söylediler.bu kartı alalı daha 7 ay oldu.150 tl para verdim.adamlar değiştirme olanağımız yok diyorlar.yani o kartı atıp başka bir kartmı alayım yani.yazık değilmi verdiğim paraya.siz olsaydınız ne yapardınız.ben bunları sizi eleştirmek için asla söylemiyorum.ama değiştirmiyorlar ne yapayım.çünkü servis kartın msn ile olan durumuna bakmaz.çalışıp çalışmadığına bakar dediler.benim karttada böyle bir sorun yok.gayet güzel çalışıyor.bir problem yok yani.sadece kartı kurunca msn açılmıyor.kartı aldığım yerde servisin bu problemle bir alakalarının olmadığını söyleyeceklerini ve kartı değiştirmeyeceklerini söyledi.bu tabiki kartı aldığım yerdeki kişinin kendi fikri.peki bir başka ilginç olay daha yazayım.msn açılmadığı zaman niye mynet.com sitesi açılmıyorda diğer sitelerin hepsi açılıyor.birde msn açılmadığı zaman niye modemin arka düğmesini kapatıp açınca msn açılıyor.eve başka modemde getirdim denedim yine aynı sonuç.harici ethernet kartı taktırdım yine aynı sonuç.yani bu problemi başka bir şekilde çözme şansım yokmu acaba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir'de bunu dene bende bir ara sorun yaşadım günceleyince msn açıldı.

Konu ayran tarafından (15-12-2009 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bunu da denedim ama bir sonuç alamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bunu da denedim ama bir sonuç alamadım.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bir'de bunu dene.!

Not:yalnız uzman arkadaşın varsa bunu uygula aksi taktirde
    sonuç anakartından olursun...yeni takılan aygıtları sorunsuz çalışması ve diğer donanımları düzgün işlev görmesi içindir.!

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri