Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
66 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Msn açılmıyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı suat800 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bu dediklerinin hepsini yapmıştım zaten,değişen bir şey olmamıştı.bendeki sorun çok ilginç bir sorun.az önce modemin ayarlarına girdim.orada daha önce hiç bakmadığım bir yer vardı.tarih ve saatle ilgili bir yer oraya girdim.tarih ve saat ayar yerleri boştu.saat dilimi bölümünde başka başka ülkeler vardı.Benim pc nin sistem saatinde(GMT+02:00)Atina,beyrut.istanbul,minsk yazılı.bende aynı ayarları modemede yazdım.tarih ve saati ayarladım.modeme test uygulatıp kapattım.bir nevi reset gibi bir şey yani.bu yaptıklarım doğrumu yanlışmı acaba.msn hatası bundan kaynaklanabilir mi acaba.ne dersiniz.şimdilik msn açık ama daha sonra ne olur bilemem.saygılarımla.
    çok kez modemime rest atmışım böyle problemle karşılaşmadım genede sen o tarih saatleri restledikten sonra kaydet...sanırım virüs bulaşmış modemine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok kez modemime rest atmışım böyle problemle karşılaşmadım genede sen o tarih saatleri restledikten sonra kaydet...sanırım virüs bulaşmış modemine

modeme virüs girmez ve giremez ....

vereceği en büyük zarar modem güvenlik
    duvarını aşamayacağı için daha önce yaptığınız ayarlar kaybolur

siz modeminizi resetleyin , bişey olmaz..virüs girerse bilgisayarınıza girer..
    modemi resetlemek için arkasında minicik bir delik bulunur ve bu deliğe iğne ya da kalemle basılı tutarak resetleme yapınız

yanlız bu resetlemeyi yaptığında modem ara yüzüne erişip yeniden kullanıcı adını ve şifreni ve diğer ayarları yapman gerekli.

eğer bilmiyorsanız bence yapmayın , bilen bir tanıdığınız varsa ,onunla birlikte yapmanızı öneririm ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Msn Messenger 80048820 Hata Kodu ve Çözümü

Msn Messenger 80048820 Hata Kodu ve Çözümü

1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
    2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
    3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
    explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
    4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın o_ke_yleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
    5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
    explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
    "Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
    "Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
    "Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
    6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan
    aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp oke_ylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
    Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.

alıntı.
    Konu ayran tarafından (17-11-2009 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri