Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
65 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Msn açýlmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Msn açýlmýyor

Arkadaþlar hayýrlý akþamlar...MSN yi komple pc den sildim...yeniden yükledim...ama açýlmýyor...açýlacak gibi oluyor açýlmýyor...hiç bir hata kodu da vermiyor...yardým ederseniz sevinirim...teþekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ayný sorun bendede var.yeni msn berbat biþey.açýyorum hata rapaoru veriyor.görndermeye týklýyorum,msn kapanýyor.
    sildim farklý yerden indirdim o da ayný þekil hata veriyor.düzgün çalýþan bi msn banada lazým...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

explorer ý önce ýndýrýn sonra mevcut olaný silip yenýden kurun
    çoðu zaman bundan yapýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý MOKUR33 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ayný sorun bendede var.yeni msn berbat biþey.açýyorum hata rapaoru veriyor.görndermeye týklýyorum,msn kapanýyor.
    sildim farklý yerden indirdim o da ayný þekil hata veriyor.düzgün çalýþan bi msn banada lazým...
    Alýntý köyer Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar hayýrlý akþamlar...MSN yi komple pc den sildim...yeniden yükledim...ama açýlmýyor...açýlacak gibi oluyor açýlmýyor...hiç bir hata kodu da vermiyor...yardým ederseniz sevinirim...teþekkürler...
    ilk olarak msn kaldýrýn ardýndan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. yükleyin temizlik ve kayýt defterini sorunlarý çözün ccleaner yapar bu iþi ve son olarak verdiðim link'ten msn yükleyin çift týklamanýz yeterli bir müdet bekleyin kendiliðinden masaüstüne gelir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

AYRAN eyvallah...sonunda baþardým...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

email adresini ve þifreni doðru yazýn sorun kalkar örnrk nokta yerine virgüle bastýysan dalgýn halinde onada bakýn þifrenizi yeniden yazýn kolay gelsin.
    .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daha önceden xp sistemimde wlm 8.1 vardý.hiçbir sorunumda yoktu.fakat geçen ay msn yi açmaya kalktýðýmda yeni sürüme yükseltmen gerekiyor diye bir uyarý geldi.bende yükselt dedim.daha sonra wlm 9'u yükledi.baþlarda bir sorun yoktu.fakat bir hafta sonra msn açýlmamaya baþladý.hata kodu olarak 80048820 çýkmaya baþladý.araþtýrdým.genellikle sistem saatini ve tarihini kontrol et falan gibi þeyler yazýyordu.ben bu yazýlanlarýn hepsini uyguladým.fakat deðiþen bir þey olmadý.sistem saati ve tarihi zaten doðruydu.zaten 12 senedir bilgisayar kullanýyorum.bu gibi ayrýntýlara çok dikkat ederim.fakat msn her zaman açýlmamazlýk yapmýyor.mesela 2 gün açýlýyorsa 5 gün açýlmýyor.herþeyi denedim sorunu çözemedim.hatta bilgisayarcýlara bile sordum onlarda bir çözüm bulamadýlar.iþin ilginç yaný msn açýlmadýðý zamanhotmail.com ve mynet.com sitelerine giremiyorum.diðer sitelerde bir sorun yok.modemle bi alakasý varmý acaba diye msn nin açýlmadýðý bir akþam modemin arka tarafýndaki düðmeyi kapattým.10-15 saniye sonra tekrar açtým.msn yi bir daha denedim.tak msn açýldý.hotmail.com ve mynet.com sitelerine de girdi.fakat ertesi akþam yine ayný hata.bende yine ayný yöntem yine msn açýk.dedim zýrt pýrt modemin düðmesinimi kapatýp açýcam modeme reset atayým dedim.reset attým.fakat ertesi akþam yine ayný hata.wlm 9 damý hata var acaba dedim.sildim fakat kalýntýlarý kaldýðý için baþka msn yükleyemedim.en sonunda format çektim.windows 7 kurdum.msn olarak ta 8.5 kurdum.10 gün falan bir sorun olmadý.hah tam oldu bu iþ galiba derken 5 gün önce ayný hata tekrar çýktý.tekrar wlm 9 u yükledim.ama hala ayný hata devam ediyor.msn açmadýðý zaman modemin düðmesini kapatýp açýnca niye düzeliyor.ertesi akþam niye yine msn açmýyor.yani her akþam modemi kapatýp açacakmýyým.yokmu bunun bir çaresi acaba.modemim zyxel kablolu modem.ayný modemden ve ayný iþletim sisteminden iki arkadaþýmda da var ikisinde de wlm 9 var.fakat bendeki sorun onlarda yok.benim sorunum ne olabilir.problem iþletim sistemimden mimodemden mi yoksa baþka bir þey mi.rica etsem bi ilgilenseniz de þu sorunuma bir çare bulsanýz.çok memnun olurum.bayaðý uzun yazdým kusuruma bakmayýn ama herþeyi tam anlatayým dedim.bu arada sistemim dualcore2amd athlon 7750 iþlemci4 gb ram1 gb ati hd3850 ekran kartý.yani sistemde kuvvetli daha 6 ay olmadý bu sistemi alalý.bu sorunumla ilgilenip cevap yazarsanýz çok sevinirim.þimdiden teþekkür ederim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ayran Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ilk olarak msn kaldýrýn ardýndan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. yükleyin temizlik ve kayýt defterini sorunlarý çözün ccleaner yapar bu iþi ve son olarak verdiðim link'ten msn yükleyin çift týklamanýz yeterli bir müdet bekleyin kendiliðinden masaüstüne gelir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    açýklaman iyi birde benim verdiðim yukarýdaki bilgileri

aynen uygula sonucu yaz...:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým dediklerinin hepsini uyguladým ama yine açýlmýyor.hata kodu 80048820 diyor.ben bu hata koduyla ilgili çözümlerin hepsini uygulamýþtým zaten.niye böyle yapýyor ya anlamýþ deðilim.kafayý yiyeceðim ya.her türlü yolu deniyorum ama hala açýlmýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþým malwarebytes ile bilgisayarýný bir tarat istersen.

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri