Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
65 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Msn açýlmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý suat800 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým dediklerinin hepsini uyguladým ama yine açýlmýyor.hata kodu 80048820 diyor.ben bu hata koduyla ilgili çözümlerin hepsini uygulamýþtým zaten.niye böyle yapýyor ya anlamýþ deðilim.kafayý yiyeceðim ya.her türlü yolu deniyorum ama hala açýlmýyor.
    internet explorer > araçlar > internet seçenekleri >geliþmiþ > sýfýrla (internet explorer ayarlarýný sýfýrla)

bu iþLemleri yaparken msn programýnýz kapalý olsun saða týklayýp çýkýþ yapýn sonra reset atýn ...

umarým düzelir

yada>>>> Bir'de -BAÞLA / ÇALIÞTIR'DAN "regsvr32 Softpub.dll" YÝ DE DENEYÝN.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým dediklerinin hepsini yaptým ama yine açýlmadý.ben de bugün daha önce ttnetden arkadaþýmla beraber ayný anda modem kampanyasýndan modem almýþtýk.aklýma sorun acaba modemdemi diye gelince ona söyledim.bende sorun yok dedi.bende o zaman nasýl olsa modemlerimiz ayný þimdilik bir kaç gün modemlerimizi deðiþtirelim bakalým ayný arýzayý verecekmi dedim.oda saðolsun kabul etti.bugün modemleri deðiþtik.þu anda ikimizde de bir sorun yok.ama bir kaç gün bekleyelim bakalým ne olacak.geliþmeleri buraya yazarým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý suat800 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým dediklerinin hepsini yaptým ama yine açýlmadý.ben de bugün daha önce ttnetden arkadaþýmla beraber ayný anda modem kampanyasýndan modem almýþtýk.aklýma sorun acaba modemdemi diye gelince ona söyledim.bende sorun yok dedi.bende o zaman nasýl olsa modemlerimiz ayný þimdilik bir kaç gün modemlerimizi deðiþtirelim bakalým ayný arýzayý verecekmi dedim.oda saðolsun kabul etti.bugün modemleri deðiþtik.þu anda ikimizde de bir sorun yok.ama bir kaç gün bekleyelim bakalým ne olacak.geliþmeleri buraya yazarým.
    hayret modemden'mi kaynaklanýyor modemin markasý nedir...?
    :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým modemden kaynaklanmýyor.ayný arýzayý bu akþamda yaptý.bende modemi geri götürüp kendi modemimi aldým.modemin ayarlarýný yaptýktan sonra arka düðmesini kapatýp açtýðým için msn açýldý.sonra bilgisayarý kapattým.fiþini de çektim.10 dakika sonra tekrar açtým yine msn açýlmadý.arýza modemde deðil .fakat ne olduðunu bir türlü bulamadým.ayný hata kodunu veriyor yani 80048820 sistem saati ve tarih doðru.eminim ondanda kaynaklanmýyor.bir þey veya bir programmý etkiliyor bilemiyorum.msn açýlmadýðý zaman niye mynet.com sitesini açmýyorda msn çalýþýnca o siteye giriyor.bunu da anlamýþ deðilim.mynet.com ile msn nin ne alakasý var.diðer siteleri açýyorda niye mynet.com'u açmýyor.çok tuhaf bir sorun kime sorduysam kimse bir þey söyleyemiyor.eðer bu sorunumla ilgilenirseniz çok memnun olacaðým.bu arada modemimin markasý zyxel kablolu.msn 9 kullanýyorum.daha önceki versiyonlarýnda da ayný hata oluyordu,yani msn 9 yükleyince bu hata oluþmadý daha önceden vardý. saygýlarýmla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

virüs olabilirmi acaba? bu gün benim msn de üst sürüme geçmem gerketiði yazýsý çýktý. istemiye istemiye yükledim ama bu sefer ilk açýlýþta panda casus yazýlým bulundu silindi etkileþmesi için bilgisayarý yeniden baþlatmanýz gerekiyor diyordu. yeniden baþlattýktan sonra tekrar ayný þeyleri diyordu panda. buna raðmen açtýðýmda açýldýktan 2-3 dakika sonra kapanýyor sonra tekrar açýlýyordu. bana virüs dediler. tek çare format sanýrým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým dün msn yine açýlmadý.80048820 hata kodu verdi onar dediðimde sistem dosyasý yazýsýnýn yanýnda ünlem iþareti vardý.bir türlü onarýlmadý.msn bir türlü açýlmadý.bende pc yi aldým bilgisayarcýya götürdüm.orada msn tak diye açýldý.bir kaç kez pc yi kapatýp açtýk yine msn açýldý.bilgisayarcý bunda herhangi bir hata yok benimde yapabilecek bir þeyim yok dedi.pc yi aldým eve getirdim.taktým msn ye týkladým o ne yine ayný hata yani msn yine açýlmadý.daha yeni bilgisayarcýdan getirdim yahu,ne oldu da hemen hata verdi.bir türlü açýlmýyor.yine 80048820 hatasý ve onar diyorum yine ayný sistem dosyasýnýn yanýnda ünlem iþareti,onar deyince bir yazý geliyor.evet diyorum olmuyor hayýr diyorum olmuyor.ama modemin arka düðmesini kapatýp açýnca msn açýlýyor.ama 10 dakika kadar pc yi kapatýp açýnca yine msn açýlmýyor.bu ne biçim bir arýzadýr ya.tarih,saat ayarlarý hepsi doðru.internet saati güncelleþtirmesini de yaptým.modemide deðiþtirdim denedim ama nafile sonuç ayný.pc ye format bile attým olmuyor,olmuyor.bu sorun nereden kaynaklanýyor acaba.birde msn açýlmayýp onar dediðimde sistem dosyasýnýn yanýnda çýkan ünlem iþaretinin anlamý nedir ve bu hatalý olan sistem dosyasý nedir ve nerdedir.bunla ilgili bir açýklama yok.yani kime sorduysam msn si çalýþýyor.nedense benimki hep sorunlu.sorduklarýmýn hepsi de wlm9 u kullanýyor.yani msn sürümüyle ile ilgili bir þey deðil.diyeceksiniz ki kurduðunuz bir program veya pc nize takýlý bir donaným etkiliyor mu diye ama ben sýfýrdan format atýp kurduðum zaman hiç bir program yüklemeden direk msn yi yükledim yine ayný hatayý verdi.bir çözüm yolu bulamýyorum.mesela 1 sat önce açtýðýmda msn açýldý.pc yi 10 dakika kapattým sonra açtým.pat ayný hata yine msn açýlmadý.yani kýsacasý bunun nedeni ne olabilir.bir de msn açýlmadýðý zaman hotmail.com ve mynet.com sitelerine de giremiyorum.diðer sitelerde bir problem yok.olsa smile müþteri hizmetlerini arýyacaðým ama þimdi arayýpta ne diyeceðim msn açýlmýyor mu diyeceðim.internetimde bir problem olsa diðer sitelere de girmez.ne olur kimsenin çözemediði bu sorunuma bir el atýn.her akþam araþtýrmaktan oraya buraya sormaktan yoruldum.kimse bir þey diyemiyor.eðer bu sorunumla ilgilenirseniz çok memnun olurum.kusuruma bakmayýn bayaðý uzun yazdým.ama her þeyi açýk açýk yazayým dedim onun için.ilgileriniz için þimdiden teþekkür ederim.

7. 16-11-2009, 21:01

Sebep
    mesaj tekrarý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bir'de bunu dene...

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

burde bu

...kolay gelsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým bu dediklerinin hepsini yapmýþtým zaten,deðiþen bir þey olmamýþtý.bendeki sorun çok ilginç bir sorun.az önce modemin ayarlarýna girdim.orada daha önce hiç bakmadýðým bir yer vardý.tarih ve saatle ilgili bir yer oraya girdim.tarih ve saat ayar yerleri boþtu.saat dilimi bölümünde baþka baþka ülkeler vardý.Benim pc nin sistem saatinde(GMT+02:00)Atina,beyrut.istanbul,minsk yazýlý.bende ayný ayarlarý modemede yazdým.tarih ve saati ayarladým.modeme test uygulatýp kapattým.bir nevi reset gibi bir þey yani.bu yaptýklarým doðrumu yanlýþmý acaba.msn hatasý bundan kaynaklanabilir mi acaba.ne dersiniz.þimdilik msn açýk ama daha sonra ne olur bilemem.saygýlarýmla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým bu dediklerinin hepsini yapmýþtým zaten,deðiþen bir þey olmamýþtý.bendeki sorun çok ilginç bir sorun.az önce modemin ayarlarýna girdim.orada daha önce hiç bakmadýðým bir yer vardý.tarih ve saatle ilgili bir yer oraya girdim.tarih ve saat ayar yerleri boþtu.saat dilimi bölümünde baþka baþka ülkeler vardý.Benim pc nin sistem saatinde(GMT+02:00)Atina,beyrut.istanbul,minsk yazýlý.bende ayný ayarlarý modemede yazdým.tarih ve saati ayarladým.modeme test uygulatýp kapattým.bir nevi reset gibi bir þey yani.bu yaptýklarým doðrumu yanlýþmý acaba.msn hatasý bundan kaynaklanabilir mi acaba.ne dersiniz.þimdilik msn açýk ama daha sonra ne olur bilemem.saygýlarýmla.
    çok kez modemime rest atmýþým böyle problemle karþýlaþmadým genede sen o tarih saatleri restledikten sonra kaydet...sanýrým virüs bulaþmýþ modemine

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým pc yi yarým saat kadar kapatmýþtým.þimdi açtým.yine msn açýlmadý.ayný hatayý verdi.modeme girdiðim tarih ve saat ayarlarýda fayda etmedi.ne yapmam gerekiyor acaba.

Sayfa 2/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri