Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
65 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Msn açýlmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo

MSN 9 sistemden kaldýramayanlar için ise eklentide verdiðim programý
    kurun ve çalýþtýrýn ( MSN kapalý olmasýna dikkat ediniz yoksa iþlem
    saðlýklý olmaz ) windows live ibareli gördüðünüz dosyalarý siliniz (remove)
    burada çok dikkat ediniz

Programý çalýþtýrdýðýnýzda aþaðýdaki gibi bir arayüz gelecek ve
    windows live gördüklerimizi REMOVE týklayarak siliyoruz
    Diðerlerini sakýn silmeyin

Ýþlem tamamlanýnca yeni versiyon LIVE MESSENGER FULL SET-UP
    dosyasýný indirerek kuruyoruz

ORIJINAL SET-UP kurulumudur
    132 MB

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu OLDSMAN tarafýndan (18-11-2009 Saat 16:30 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým sorunu bir türlü çözemedim karýþtýrdýkça sistem iyice bozuldu.tekrar format attým.nec xp diye bir cd vardý elimde.daha önce internetten indirmiþtim.onu kurdum.þu an msn açýlýyor,fakat daha sonra ne olur bilemem.çünkü ne yaptýysam olmadýðý gibi daha da bozuluyor,artýk ya benim pc de bir sorun var yada evdeki telefon hatlarýnda bir sorun var fazlada uðraþýp iyice moralimi bozmak istemiyorum.ayrýca ilgileriniz için çok çok teþekkür ederim.saygýlarýmla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým format attým nec xp kurdum.daha önce internetten indirmiþtim.bende skystar-2 digital tv kartý var.ondan þüphelendiðim için formattan önce tv kartýný çýkarýp öyle format attým.baþlarda msn açýlýyordu.bir problem yoktu.fakat daha sonra tv kartýný taktým.driverlerini kurdum.fakat msn açýlmamaya baþladý.yani yine ayný hata kodunu veriyor.80048820 hatasý.bu hatayla ilgili bütün çözümleri uyguladým ama hiç bir sonuç alamadým.yani benim kaným skystar tv kartý yüzünden msn açýlmýyor.ama baþka arkadaþlarýmda da ayný tv kartýndan var ve msn lerinde hiç bir sorun yok.bende niye bu sorun oluþuyor.msn açýlmadýðý zaman modemin arka düðmesini kapatýp açýnca msn açýlýyor.fakat pc yi 5-10 dk kapatýp tekrar açýnca msn yine açýlmýyor.bu sorunu nasýl çözebilirim acaba.ilgilenip cevap yazarsanýz çok memnun olurum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

system32\drivers\etc

burdaki "etc" dosyasý zarar gördüyse eðer belki o sebeplede msn acmaya bilir ama u sorunun nasýl çözüleceðini bende bilmiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým etc dosyasýnda bir bozukluk yok.tanýdýk bir bilgisayarcýdan yeni bir modem aldým.denemek için.ondada ayný hata verdi.yine ayný kiþiye harici bir ethernet kartý taktýrdým.ama yine ayný hatayý verdi.yani aklýma ne geliyorsa denedim.ama bir çözüm bulamadým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý suat800 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým etc dosyasýnda bir bozukluk yok.tanýdýk bir bilgisayarcýdan yeni bir modem aldým.denemek için.ondada ayný hata verdi.yine ayný kiþiye harici bir ethernet kartý taktýrdým.ama yine ayný hatayý verdi.yani aklýma ne geliyorsa denedim.ama bir çözüm bulamadým.

zaten format atýyorsun býrde bunu dene msn tekrar yükle..!

yada virüs temizliði yap...!
    sayfa 2'de mesaj 10'da yeni link var...kolay gelsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým skystar tv kartýný çýkarýp format atýyorum.msn açýlýyor.fakat tv kartýný takýp driverlerini kurduktan sonra msn açýlmýyor.skystar tv kartýyla msn nin ne alakasý var.ayrýca virüs taramasý yaptým.hiç bir virüs bulunmadý.hata nerede acaba.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ayný sorun bendede varsý pc den kaldýrdým yenisini yükledim ok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým neyin yenisini tükledin.tam olarak anlayamadým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yani neyin yenisini yükledin.

Sayfa 4/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri