cevap yokmu?neyin yenisini yükledin
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
cevap yokmu?neyin yenisini yükledin
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
yenisi dediði windows live messenger ...sen format atarken ilk önce bios pili
sök 5 - 10 dakkika bekle (bios pili taktýktan sonra tarih fabrika ayarýna gelir düzeltmeyi unutma!) yukarda verdiðim linkte o konudaki windows'u kur kesin düzelir.![]()
arkadaþým ben bunlarý uyguladým zaten.þu anda wlm nin o sürümü yüklü.ama skystar tv kartýný kurunca msn açýlmýyor.tv kartýný çýkarýp format attým.wlm nin bu son sürümünü kurdum.bir sorun yoktu.sonra skystar tv kartýný yerine taktým.kurdum.ondan sonra msn açýlmadý.benim sorunum skystar tv kartýyla ilgili yani.neden bunu yapýyor.tv kartýnýn driverlerinin en güncelini kurdum.zaten cd içindekini kabul etmiyor.çünkü bende xp sp3 yüklü onun için.yani skystar tv kartýný kurunca pc ne algýlýyorda msn açýlmýyor.
arkadaþým zaten bu driveri kendi sitesinden indirip kurdum.ama sonuç hep ayný.msn açýlmýyor.hata kodu olarak 80048820 veriyor. onar dediðim zaman yanda çýkan ekrandaki yazýlanlarýn sol tarafýndakilerin hepsini yeþil renk gösteriyor.yani bu demekki hata yok.tekrar dene diyorum.yine sonuç ayný.bu böyle sürüp gidiyor.ama modemin arka düðmesini kapatýp açýnca msn açýlýyor.fakat pc yi 5-10 dk kapatýp tekrar açýnca msn yine açýlmýyor.yani ben her pc yi açýþýmda msn açýlmayýnca hep modemimi kapatýp açýcam.yokmu bu sorunun bir çözümü.sizleride çok meþgul ettiðm için özür dilerim.ama 5 günde 5 kere format attým.ama buda çözüm olmadý.ne yapmalýyým.
yani skystar tv kartýyla msn nin ne alakasý var.bir türlü çözemedim.daha önce msn 8.1 vardý.onda hiç bir sorun yoktu.ne zaman sürüm yükseltin uyarýsý geldi.bende tabiiki msn açýlmayýnca mecburen en son sürüme yükselttim.karþýdan yükle seçeneðiyle de yükledim olmadý.komple setupunu indirerek yükledim yine olmadý.yani kýsacasý ne yapsam olmuyor olmuyor.ha bu arada verdiði hata koduyla ilgili aklýnýza ne geliyorsa hepsini uyguladým.sonuç yine ayný.
arkadaþým bunuda denemiþtim.ama olmadý.benim sorunum skystar tv kartýyla ilgili bir sorun.tv kartýný kurunca msn açýlmýyor.bu sitede tv kartýyla ilgili bir bilgi yokki.ben tv kartýyla msn nin arasýndaki alakayý soruyorum.niye tv kartýný çýkarýp format atýnca msn açýlýyorda tv kartýný takýp kurduktan sonra msn açýlmýyor.ben bunu anlayamýyorum.
nasýl yani
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri