Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 6/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
65 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Msn açýlmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý suat800 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    nasýl yani
    verdiðim linkte dikatlice bakarsan üç yýldýz ard arda sýralý þeklinde görülüyor ve yýldýzlarý sil ke y yaz hepsi bu açýlacak sayfa senin sorununla ilgili bilgi alacaksýn.

orada ''Aldýðým hata iletisiyle ilgili olarak ne yapabilirim?'' sol köþede görünüyor týklaman yeterli.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim msn de bir sorum yok ama her yýl eylül 11 de msn açýlmýyor bildiðim kadarýyla bunuda microsoft yapýyormuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý suat800 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yani skystar tv kartýyla msn nin ne alakasý var.bir türlü çözemedim.daha önce msn 8.1 vardý.onda hiç bir sorun yoktu.ne zaman sürüm yükseltin uyarýsý geldi.bende tabiiki msn açýlmayýnca mecburen en son sürüme yükselttim.karþýdan yükle seçeneðiyle de yükledim olmadý.komple setupunu indirerek yükledim yine olmadý.yani kýsacasý ne yapsam olmuyor olmuyor.ha bu arada verdiði hata koduyla ilgili aklýnýza ne geliyorsa hepsini uyguladým.sonuç yine ayný.
    O zaman size þöyle bir öneride bulunayým.Belki arkadaþlar bu konuda size bilgi vermiþ olabilirler, vermemiþlerse bunu deneyin.
    Þimdi siz msn messenger 8.1 i kullandýðýnýzda bu tv kartý sorun yaratmýyorsa ve msn 8.1 kurulu iken msn messenger sizi sürekli uyarýp güncelleme yapmanýz isteniyor saki bu halde siz msn e giremezsiniz.Bu durumda 8. ikaldýrmanýza gerek yok msn messenger ý kapatýn ve sað alt kýsýmda ikonlar olacak eðer burada msn ikonu varsa buraya gelip sað týklayýn gelen pencereden çýk dedikten sonra msn messenger ýn kurulu olduðu dizine gidiyoruz. yani C:\Program Files\MSN Messenger dýr.(yada C:\Program Files\windows live\messenger)
    Daha sonra bu klasördeki "msnmsgr.exe" yani Msn Messenger programýmýzý sað týklatýp "Özellikler" diyoruz.Açýlan
    pencerede "Uyumluluk" sekmesine geliyoruz. Uyumluluk modu bölümünde Windows 2000 seçiyoruz "Uygula" "Tamam" diyip pencereyi
    kapatýyoruz.Daha sonra Msn Messenger programýný çalýþtýrýyoruz. Uyumluluk modunu 2000 e aldýktan sonra ilk çalýþtýrdýðýmýzda
    ayarlamalar yapacaktýr.Bu ayarlamalarý yaparken herhangi bir vord veya excell dosyasý vb. proðramlar açýk olmasýn.Olursa uyarý
    verecektir.Eðer açýksa bu uyarýyýda alýrsak önce bu uygulamalarý kapat sonra yeniden devam et de. ve baþlat proðramlardan
    msn messenger veya windows live messenger ý yeniden çalýþtýr.Artýk bir daha güncelleme sormayacaktýr.

Eðer siz güncelleme yaptýnýz ve msn messenger sürümünü yükselttiyseniz birde uyumluluk modunu 2000 de deneyin .Yine sorun çözülmüyorsa güncel msn i kaldýrýn(yukarýda arkadaþlar konuya deðinmiþ) ve msn 8.1 ikurup(veya 8.5 i) yukarýda anlattýðým gibi uyumluluk modunu 2000 yapýn %90 sorun düzelecektir.:45:

Saygýlarýmla,
    Konu ozay_74 tarafýndan (12-12-2009 Saat 11:27 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým bu dediklerinizi de daha önce uyguladým.bir sonuç alamamýþtým.benim sorunum skystar tv kartýnýn driverini yükleyince msn açýlmýyor.yani benim çözemediðim tv kartý ile msn nin ne alakasý var.acaba ne çakýþýyorda tv kartýný kurunca msn açýlmýyor.bu sadece msn 8.1 de deðil.diðerlerinde de yapýyor.yani msn9 u silip 8.1 i yükledim.uyumluluk modunu 2000 olarak ayarladým.yine olmadý.msn 8.5'u kurdum.ayný iþlemi ona da yaptým.yine olmadý.þu anda msn9 son sürüm var ve yine açýlmýyor.akþam yine format attým.tv kartýný kurmadan msn9'u yükledim.açýldý.daha sonra skystar2 tv kartýný kurdum.yine msn açýlmadý.acaba ne gibi bir arýza var.bir donaným çakýþmasý olabilir mi acaba.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu arada bugün skystar destek hattýný aradým.böyle bir sorunla hiç karþýlaþmadýklarýný,kendi bilgisayarlarýnda da kurulu olduðunu ve msn nin son sürümünün yüklü olduðunu ve hiç bir sorun çýkarmadýðýný söylediler.dolayýsýyla destek hattýndan da bir sonuç alamadým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým bu dediklerinizi de daha önce uyguladým.bir sonuç alamamýþtým.benim sorunum skystar tv kartýnýn driverini yükleyince msn açýlmýyor.yani benim çözemediðim tv kartý ile msn nin ne alakasý var.acaba ne çakýþýyorda tv kartýný kurunca msn açýlmýyor.bu sadece msn 8.1 de deðil.diðerlerinde de yapýyor.yani msn9 u silip 8.1 i yükledim.uyumluluk modunu 2000 olarak ayarladým.yine olmadý.msn 8.5'u kurdum.ayný iþlemi ona da yaptým.yine olmadý.þu anda msn9 son sürüm var ve yine açýlmýyor.akþam yine format attým.tv kartýný kurmadan msn9'u yükledim.açýldý.daha sonra skystar2 tv kartýný kurdum.yine msn açýlmadý.acaba ne gibi bir arýza var.bir donaným çakýþmasý olabilir mi acaba.
    Arkadaþým siz skystar2 tv kartý kurulu iken msn 8.1'i güncelleme sebebiyle kullanamadýðýnýzý söylemiþtiniz bende size güncelleme derdi olmadan kullanabilmeniz için uyumluluk modunu 2000 yapýn diye öneride bulundum.Ancak anlýyorum ki msn 8.1 kurulu iken de msn i kullanamýyorsunuz.Sanýrým bu sorun donanýmsal olsa gerek.
    Ayrýca tv kartý ile ilgili olarak destek hattýný aradýðýnýzýda belirtmiþsiniz.Buna benzer bir sorun da ben yaþadým.Logitech bir webcam aldým laptopa kurdum.Webcam i kullaným esnasýnda cihazda donmalar oldu.Bu bazen cihazýn kendi kendine reset atmasýna kadar verdý ve en sonunda sistem çöktü.Logitech servisine kadar gittim baþka cihazlara kurduk saatlerce denedik sorun yok dediler ama bizim cihaza bir çözüm bulamadýlar.Hatta yeni bir webcam taktýlar denediler yine çalýþmadý.''Ýlk defa böyle bir sorunla karþýlaþýyorlarmýþ''.Daha sonra kendi bildiðim ve konusunda uzman bir servise götürdüm logitech yerine a4 kullanmamý sorun yaratmýyacaðýný söyledi ve öyle de oldu .
    Kýsacasý sizin yerinizde olsam tv kartýný iade eder baþka bir tv kartý kullanýrdým yada msn den vazgeçerdim.
    Karar sizin,
    Saygýlar,
    Konu ozay_74 tarafýndan (14-12-2009 Saat 11:37 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým güzel söylüyorsunda tv kartýný nasýl iade edeceðim.aldýðým yere sordum.böyle bir þeyin mümkün olmadýðýný sadece kartý servise gönderebileceklerini ve büyük ihtimallede bir arýza tespit edilemeyeceði için kartýn aynen geri geleceðini söylediler.bu kartý alalý daha 7 ay oldu.150 tl para verdim.adamlar deðiþtirme olanaðýmýz yok diyorlar.yani o kartý atýp baþka bir kartmý alayým yani.yazýk deðilmi verdiðim paraya.siz olsaydýnýz ne yapardýnýz.ben bunlarý sizi eleþtirmek için asla söylemiyorum.ama deðiþtirmiyorlar ne yapayým.çünkü servis kartýn msn ile olan durumuna bakmaz.çalýþýp çalýþmadýðýna bakar dediler.benim karttada böyle bir sorun yok.gayet güzel çalýþýyor.bir problem yok yani.sadece kartý kurunca msn açýlmýyor.kartý aldýðým yerde servisin bu problemle bir alakalarýnýn olmadýðýný söyleyeceklerini ve kartý deðiþtirmeyeceklerini söyledi.bu tabiki kartý aldýðým yerdeki kiþinin kendi fikri.peki bir baþka ilginç olay daha yazayým.msn açýlmadýðý zaman niye mynet.com sitesi açýlmýyorda diðer sitelerin hepsi açýlýyor.birde msn açýlmadýðý zaman niye modemin arka düðmesini kapatýp açýnca msn açýlýyor.eve baþka modemde getirdim denedim yine ayný sonuç.harici ethernet kartý taktýrdým yine ayný sonuç.yani bu problemi baþka bir þekilde çözme þansým yokmu acaba.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bir'de bunu dene bende bir ara sorun yaþadým günceleyince msn açýldý.

Konu ayran tarafýndan (15-12-2009 Saat 19:18 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým bunu da denedim ama bir sonuç alamadým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým bunu da denedim ama bir sonuç alamadým.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

bir'de bunu dene.!

Not:yalnýz uzman arkadaþýn varsa bunu uygula aksi taktirde
    sonuç anakartýndan olursun...yeni takýlan aygýtlarý sorunsuz çalýþmasý ve diðer donanýmlarý düzgün iþlev görmesi içindir.!

Sayfa 6/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri