Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
66 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Msn açýlmýyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý suat800 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yani skystar tv kartýyla msn nin ne alakasý var.bir türlü çözemedim.daha önce msn 8.1 vardý.onda hiç bir sorun yoktu.ne zaman sürüm yükseltin uyarýsý geldi.bende tabiiki msn açýlmayýnca mecburen en son sürüme yükselttim.karþýdan yükle seçeneðiyle de yükledim olmadý.komple setupunu indirerek yükledim yine olmadý.yani kýsacasý ne yapsam olmuyor olmuyor.ha bu arada verdiði hata koduyla ilgili aklýnýza ne geliyorsa hepsini uyguladým.sonuç yine ayný.
    O zaman size þöyle bir öneride bulunayým.Belki arkadaþlar bu konuda size bilgi vermiþ olabilirler, vermemiþlerse bunu deneyin.
    Þimdi siz msn messenger 8.1 i kullandýðýnýzda bu tv kartý sorun yaratmýyorsa ve msn 8.1 kurulu iken msn messenger sizi sürekli uyarýp güncelleme yapmanýz isteniyor saki bu halde siz msn e giremezsiniz.Bu durumda 8. ikaldýrmanýza gerek yok msn messenger ý kapatýn ve sað alt kýsýmda ikonlar olacak eðer burada msn ikonu varsa buraya gelip sað týklayýn gelen pencereden çýk dedikten sonra msn messenger ýn kurulu olduðu dizine gidiyoruz. yani C:\Program Files\MSN Messenger dýr.(yada C:\Program Files\windows live\messenger)
    Daha sonra bu klasördeki "msnmsgr.exe" yani Msn Messenger programýmýzý sað týklatýp "Özellikler" diyoruz.Açýlan
    pencerede "Uyumluluk" sekmesine geliyoruz. Uyumluluk modu bölümünde Windows 2000 seçiyoruz "Uygula" "Tamam" diyip pencereyi
    kapatýyoruz.Daha sonra Msn Messenger programýný çalýþtýrýyoruz. Uyumluluk modunu 2000 e aldýktan sonra ilk çalýþtýrdýðýmýzda
    ayarlamalar yapacaktýr.Bu ayarlamalarý yaparken herhangi bir vord veya excell dosyasý vb. proðramlar açýk olmasýn.Olursa uyarý
    verecektir.Eðer açýksa bu uyarýyýda alýrsak önce bu uygulamalarý kapat sonra yeniden devam et de. ve baþlat proðramlardan
    msn messenger veya windows live messenger ý yeniden çalýþtýr.Artýk bir daha güncelleme sormayacaktýr.

Eðer siz güncelleme yaptýnýz ve msn messenger sürümünü yükselttiyseniz birde uyumluluk modunu 2000 de deneyin .Yine sorun çözülmüyorsa güncel msn i kaldýrýn(yukarýda arkadaþlar konuya deðinmiþ) ve msn 8.1 ikurup(veya 8.5 i) yukarýda anlattýðým gibi uyumluluk modunu 2000 yapýn %90 sorun düzelecektir.:45:

Saygýlarýmla,
    Konu ozay_74 tarafýndan (12-12-2009 Saat 11:27 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri