REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Next YE2000 SUPER HDTV 20.10.2009 Yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Next YE2000 SUPER HDTV 20.10.2009 Yazılımı

- CCcamd bağlantıda iyileştirmeler yapıldı.
    - 17000 üzeri port düzeltildi. 18000 denendi.
    - CCcamd 2.1.2 eklendi.
    --CCcamd 2.1.2ye ait bazı sorunlar görülebilir bu tamamen camd yapısıyla alakalı CCcam2.1.2'nin genel problemleridir.

Sadece CCcamd denemek isteyenler yüklesin. NDS'te donma oluyor vs, vs sorun görenler istedikleri eski versiona dönsünler.
    Konu Volkan tarafından (29-10-2009 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun.Şu Cccam özelliğini cx süper net'lerede verseler çok güzel olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next 2000 hd makinaya nasil cccamd server yazacaz serverim var dream box kullaniyom next hd aldim bu serveri ona nasil atarim arkadaslar yardimda bulunun resimli bir tarifi olursa memnun olurum bu isin acemisiyim bu isin ustadlari sizlerin yardimini bekliyorumsimdiden herkeze teskkurler bir turlu server ekliyemedim newcamd yapamadim 500 ytl verdim yapamayinca aldigima pisman oldum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri