REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Galatasaray'dan Beşiktaş'a Tebrik Mesajı...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray'dan Beşiktaş'a Tebrik Mesajı...

GALATASARAY YÖNETİM KURULU’NDAN TÜRKİYE KUPASI’NI KAZANAN BEŞİKTAŞ’A TEBRİK MESAJI...

Galatasaray resmi internet sitesinde yayınlanan mesajda şu görüşlere verildi;

“44. Fortis Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş Jimnastik Kulübü camiasını, başta Sn. Başkan Yıldırım Demirören olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri ile emeği geçen Beşiktaş teknik heyeti ve futbolcularını candan tebrik ediyoruz.”

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün akşam Fenerbahçe dışında herkes Bjk lıydı...Bir nedeni olmalı neden acaba...!!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nedeni çok belli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden FB-GS,FB-BJK veya FB-TS maclarında herkes FBli olmuyor? olaya birde burdan bakmak lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçeli Olmak Bir Ayrıcalıktır.

Herkes FENERBAHÇELİ olamaz. FENERBAHÇE tektir. Onu yaptıklarını çekemeyenler oldukça fazla. Meyve veren ağacı taşlarlar. Düşünün!!!
    Konu ibalaban tarafından (04-05-2006 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet Fb tek ve tek olmayada devam edecek...zaten bu kadar agresif olurlarsada hep tek kalmaya mahkum olurlar...dün akşam güzeldi...birde Gs şampiyon olursa çok çok daha güzel olacak...bir Bjk lı olarak Fb nin yerine ben Gs nin şampiyon olmasını tercih ederim...hadi bakalım hayırlısı...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla hiç boşa heveslenmen galatasaraylı arkadaşlar.. Tebrikleriniz kabuldur emme ... cumartesi akşama maç bizimdir.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kamilturhan Nickli Üyeden Alıntı
    valla hiç boşa heveslenmen galatasaraylı arkadaşlar.. Tebrikleriniz kabuldur emme ... cumartesi akşama maç bizimdir.....
    orda bir dur..
    galatasaray ölüm kalım maçına çıkacak varını yogunu ortaya koyacak sanmıyorum bu maçı versin beşiktaşa(:
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HEHE. o zaman şöyle diyelim.. İyi olan kazansın.. ama yine de biz kazanırsak eğer fener kazanamasın
    (şimdi de fb lilerden karşılık gelecezk.. bakalım nası kıvıttırcaz )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri