Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Dreamox 500 kanal yükleme baþarýsýz oluyor...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Dreamox 500 kanal yükleme baþarýsýz oluyor...

Dreamox 500 kanal yükleme baþarýsýz oluyor...
    Dreamboxedit ve ftp yoluyla kanal listesini yüklüyorum ... herþey yolunda görünüyor yükleme baþarýlý oluyor fakat cihazý yeniden çalýýþtýrdýðýmda eski kanal listesinin hala buketleriyle birlikte aktif olduðunu görüyorum...kaç kez yaptýým ama bir türlü deðiþmiyor...yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cihazýný fabrika ayarýna getir yeniden yüklet alacaktýr kulandýðýn server bilgilerin varsa cihazdan kopyala ardýnda bilgileri yedinden yükletirsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

KANALLARI dreamboxa tekrar yukle diye kýsýmdan tekrar yolla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cihazýn hazfýza durumu ne durumda. gereksýz kurduðunuz pugýns -cam-skýnsler nedeý hazfýza dolu ise flaþa yazmayabilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazdýklarýnýzý tekrar tekrar denedim ... üstelik hafýza durumuda %50 civarýnda dolu... þu dikkatimi çekti...blue panel deki addons-gemini serverden kanal listelerini indirip kurarken bilgisayardan gelenleri bir türlü kurmuyor...þaþýrdým kaldým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxxgoker Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yazdýklarýnýzý tekrar tekrar denedim ... üstelik hafýza durumuda %50 civarýnda dolu... þu dikkatimi çekti...blue panel deki addons-gemini serverden kanal listelerini indirip kurarken bilgisayardan gelenleri bir türlü kurmuyor...þaþýrdým kaldým

%50 hafýza durumu garip siz hiç bir þekilde emu server falan kullanmýyorsunuz galiba.birde dream editte kanal listesini açýptamý yoksa direk dream edit açýp sonra ordaki FTP ye týklayýp dosyayý seçipmi gönderiyorsunuz eðer böle yapýyorsunuz da olmayabilir. Ýlk önce dream editi açýn sonra sol üst köþeden AC tan kanal listesini açýn sonra FTP ye týklayýp gönderýn. Sonra cihazý fiþten cekin ve tekrar takýn.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    %50 hafýza durumu garip siz hiç bir þekilde emu server falan kullanmýyorsunuz galiba.birde dream editte kanal listesini açýptamý yoksa direk dream edit açýp sonra ordaki FTP ye týklayýp dosyayý seçipmi gönderiyorsunuz eðer böle yapýyorsunuz da olmayabilir. Ýlk önce dream editi açýn sonra sol üst köþeden AC tan kanal listesini açýn sonra FTP ye týklayýp gönderýn. Sonra cihazý fiþten cekin ve tekrar takýn.
    server kullanýyom tabii ki...dediðiniz gibi dreameditte dosyayý açýp sonra ftp ile cihaza gönderiyorum ip ler falan hepsi tamam...yanlýz yüklemeden sonra cihazý reboot ediyordum birde fiþten çekip tekrar takayým...pek farklý olacaðýný sanmýyorum ama deneyeceðim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxxgoker Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Dreamox 500 kanal yükleme baþarýsýz oluyor...
    Dreamboxedit ve ftp yoluyla kanal listesini yüklüyorum ... herþey yolunda görünüyor yükleme baþarýlý oluyor fakat cihazý yeniden çalýýþtýrdýðýmda eski kanal listesinin hala buketleriyle birlikte aktif olduðunu görüyorum...kaç kez yaptýým ama bir türlü deðiþmiyor...yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkürler...
    önce kanal listesini gönder sonrada sð üst köþedeki Reload settings e týkla.açmaya kapamaya gerek yok.listen yüklenir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri