Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D smart İle Digiturk arasında TNT canlı yayın kavgası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TNT kanalı ne dsmarta ait nede digiturke digiturk bu akşam artı bir puan kazandı o kadar engellemeye rağmen üyelerine maçı izletti.

D-smartta yine iç yüzünü gösterdi maçın içine etti TNT kanalının yasal hakkı olan maçı kendisi sansürledi. demek oluyorki lig maçlarını d-smart alsa üyelere ne yapacakları belli olmaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TNT kanalı ne dsmarta ait nede digiturke digiturk bu akşam artı bir puan kazandı o kadar engellemeye rağmen üyelerine maçı izletti.

D-smartta yine iç yüzünü gösterdi maçın içine etti TNT kanalının yasal hakkı olan maçı kendisi sansürledi. demek oluyorki lig maçlarını d-smart alsa üyelere ne yapacakları belli olmaz.
    Dediklerine katılmıyorum arkadaşım.Nasıl ki D-Smart turkcell süper lig maçını veren herhangi bir kanalı platformuna katıp üyelerine maçı izletemiyorsa digitürk te uefa avrupa ligini veren bir kanalı platformuna katıp izletemez.Digitürk tüm hakları çiğnemiştir.Ben d-smart üyesiyim aynı zamanda digitürk te evimde mevcut.Ama tüm bunlar digitürkün sahtekarlık yaptığı gerçeğini değiştirmez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dediklerine katılmıyorum arkadaşım.Nasıl ki D-Smart turkcell süper lig maçını veren herhangi bir kanalı platformuna katıp üyelerine maçı izletemiyorsa digitürk te uefa avrupa ligini veren bir kanalı platformuna katıp izletemez.Digitürk tüm hakları çiğnemiştir.Ben d-smart üyesiyim aynı zamanda digitürk te evimde mevcut.Ama tüm bunlar digitürkün sahtekarlık yaptığı gerçeğini değiştirmez.
    TNT kanalı D-smarta ait bir kanal değil TNT de özel bir kanal ve digitürk platforumunda yayın yapan bir kanal TNT kanalı maçı veriyorsa D-smart buna karışamaz zaten karışabilseydi öle bir hakkı olsaydı dırek TNT ye verdiği yayını kesebilirdi. TNT kanalı digiturkte hergun yayın yapan bir kanal ve Digiturkle anlaşmalı.

Bilmediğiniz konuda sahtekarlıktan bahsetmeyınız. D-smarta ait olan bir yayın D-smartta yayınlanır özel bir kanalda değil. Siz hiç gördünüz mü Lig maçlarının Türkiyede yayın yapan bir kanalda yayın yaptığını.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tnt d smartın kendi kanalı olsaydı tabikide digiturk maçı veremezdi ama kanal zaten yabancı digiturk anlaşmasını yapmış maçı yayınladı d smart resmen maçı sansürleyerek maçın içine etti burda digiturk %100 haklı (bence)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri