Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/32 İlkİlk 12345678910111227 ... SonSon
313 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Dreambox TRT-NTV Spor CCcam Bıss OK Plugıns(Enıgma1)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yaptım oldu sağolun paylaşım için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Pluguns içine attığınız dosyaların CH mod değerlerını 755 yapıp tekrar deneyin çalışması lazım.
    kontrol ettim ch mod 755 durumda zaten. hala açmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bakın Arkadaşlar VAR-TUXBOX-Plugıns klasörüne attığınız tüm dosyların CH mod değeri 755 olacak siz oaraya o dosyları kopyaladığınız zaman CH mod değeri 644 dür bölede oluncu cihazdaki yazılım bu plugınslerı okuyamaz ve hata verir . Yukarıda üzerine basa basa 755 olmas gerektığını yazdım yazı boyutunu biraz daha büyüteyım heralde dikkat etmeyenler var.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fsulun1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kontrol ettim ch mod 755 durumda zaten. hala açmıyor.
    hespnın 755 yap az önce kendı cihazımda test ettim 644 yapınca aldığınız hatayı bende alıyorum ama 755 yapınca çalışıyor. Ayrıca CCcam kurulumu start edılımı. 755 yaptıktan sonra cihazı fişten çekın tekrar takın. kullandığınız image ne bunu yazarsanız.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler.hasibo.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hespnın 755 yap az önce kendı cihazımda test ettim 644 yapınca aldığınız hatayı bende alıyorum ama 755 yapınca çalışıyor. Ayrıca CCcam kurulumu start edılımı. 755 yaptıktan sonra cihazı fişten çekın tekrar takın. kullandığınız image ne bunu yazarsanız.
    Çözümü çok yerde aradım ancak sonunda burada buldum...

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTA CHMOD 755 YAPILMASI EN ÖNEMLİ HUSUSTA CİHAZIN FİŞİNİ ÇEKİP 10 saniye BEKLEDİKTEN SONRA TAKIN KISACASI AÇ/KAPA YAPIN KESİNLİKLE ÇALIŞIYOR...CCcam 2.1.1 Kullanıyorum sorunsuz izleniyor NTVSPOR Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine saglik arkadasim cok güzel paylasim tsk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

plugini nasıl indiricem

Sayfa 2/32 İlkİlk 12345678910111227 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri