Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: çarpıcı afiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs çarpıcı afiş

Erdoğan’ı kara tahtaya yazı yazarken gösteren fotografın bulunduğu afişler asıldı.

AK PARTİ Siyaset Akademisi için 81 ilde bilboardlara üzerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı kara tahtaya yazı yazarken gösteren fotografın bulunduğu afişler asıldı. Afişlerde, kara tahta önünde duran Başbakan Erdoğan’ın görüntüsü, Harf Devrimi’ni tanıtmak için bütün Türkiye’yi dolaşarak kara tahta önünde ders veren Mustafa Kemal Atatürk’ün görüntüsünü hatırlattı. AK Parti Siyaset Akademisi Genel Koordinatörü Ercan Demirci, bu afişlerin kendileri tarafından belirlenmiş bir ajans tarafından hazırlandığını belirtti. Demirci, “Biz ajansa sadece yapacağımız akademiz çalışmasıyla ilgili bilgi verdik. Üzerinde Genel Başkanımızın fotoğrafı olmasını istedik.

Onlar kendileri bu fotoğrafı bulmuşlar ve afişlerin üzerine yerleştirmişler. Biz gördüğümüzde aklımıza Atatürk’ün fotoğrafları hiç gelmedi. Önemli olan bizim amacımızı anlatan bir fotoğraf ve afiş olmasıydı. Böyle bir şey aklımıza gelseydi belki başka bir fotoğraf kullanırdık belki de konseptimize uygun olduğu için yine bu fotoğrafı kullanırdık” diye konuştu.
    VATAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunda ne kötülük yada iyilik var anlamadım benzese nolur benzemese nolur yada taklit etse nolur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MayVAZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunda ne kötülük yada iyilik var anlamadım benzese nolur benzemese nolur yada taklit etse nolur
    çok iyi düşünürsen bulursun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MayVAZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

iki resim arasındaki 7 fark;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

soldaki resme bişe diyemiyom özenti,ama sagdaki resime bakınca yüce Allahın zor gününde Türke başşettiği bir kahramanı görüyorum 100 yılda bir kahrama gelirmiş Türkmilletine şimdiki durum kurtuluş savaşı oncesine benziyor yani düşmanlarla el ele ,bakalım bir Atatürk daha gelecekmi ,hiç zannetmiyom,ama onun öğütlerini Türkmilleti gördü en yakın seçimde bu kanıtlanacak gençliğe hitabe herşeyi anlatmakta
    Ruhun şad olsun Ulu önderim Atatürk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ha bu akademi lafı baya kafama takıldı ben ilk akademi lafını bölücü örgütün kuzey ırakta kurduğu mahsun korkmaz akademisiyle duydum ,birde akp reklamlarında gormeye başladım nede olsa ikiside aynı el ele

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gacvokem kardeş.sen sapla samanı biri birine karıştırıyorsun.eğitimini bilmiyorum ama senin beynini satın almışlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ikisinin arasındaki fark birisi kurucu diğeri ise yıkıcı................................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet akpkk akademisi başlıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mumisigi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gacvokem kardeş.sen sapla samanı biri birine karıştırıyorsun.eğitimini bilmiyorum ama senin beynini satın almışlar.
    biraz daha açarsan sana gerekli cevabı verecem ama benim eğitimim bu yazdıklarını idrak edemedi ,birde beyin nasıl satın alınır bir anlatsan bizde öğrensek ,

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri