Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: çarpıcı afiş

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    partinin kısaltılması akpartidir..akpkk benzerliği yapan kardeşim hani bu forumda siyaset yapılmıyodu.yetkilerinizi kulanıp bu konuyu neden kapatmadınız. akpartiyi savununca siyaset oluyo karşısında durunca olmuyosa bilelim.işte kendi fikirlerinizi böyle empoze etmeye calışıp karsıt fikirleride susturunca o zaman oluyo kişileştirme..
    ben uydu formu diye kayıt olmuştum o gun bugundur hep siyaset yapıldı bu forumda sizin işnize gelmiştir orasını bilmem..
    Bak kardeşim burada benim herhangi bir partiyi savunduğumu gördünmü.Hangi parti olursa olsun bana göre yanlış olan her şeyini eleştiririm.Ama senin gibi bir partinin borazanlığını yapmam.Bu sana son uyarım.Birde sanki çok eğitimliymiş gibi başkalarını hakir görmeye kalkma.Ne demek bu forumda bizim yazdıklarımızı anlayacak kimse yok.Benim ne eğitim aldığımı nereden biliyorsun.Birde benim kimse ile kişisel polemiğe girdiğimi gördünmü.Git ak partini veya başka bir partini başka yerde savun.Bir daha uyarmıyacam.
    Konu kucer06 tarafından (24-10-2009 Saat 15:54 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri