Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: çarpýcý afiþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Crashs çarpýcý afiþ

Erdoðan’ý kara tahtaya yazý yazarken gösteren fotografýn bulunduðu afiþler asýldý.

AK PARTÝ Siyaset Akademisi için 81 ilde bilboardlara üzerinde Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan’ý kara tahtaya yazý yazarken gösteren fotografýn bulunduðu afiþler asýldý. Afiþlerde, kara tahta önünde duran Baþbakan Erdoðan’ýn görüntüsü, Harf Devrimi’ni tanýtmak için bütün Türkiye’yi dolaþarak kara tahta önünde ders veren Mustafa Kemal Atatürk’ün görüntüsünü hatýrlattý. AK Parti Siyaset Akademisi Genel Koordinatörü Ercan Demirci, bu afiþlerin kendileri tarafýndan belirlenmiþ bir ajans tarafýndan hazýrlandýðýný belirtti. Demirci, “Biz ajansa sadece yapacaðýmýz akademiz çalýþmasýyla ilgili bilgi verdik. Üzerinde Genel Baþkanýmýzýn fotoðrafý olmasýný istedik.

Onlar kendileri bu fotoðrafý bulmuþlar ve afiþlerin üzerine yerleþtirmiþler. Biz gördüðümüzde aklýmýza Atatürk’ün fotoðraflarý hiç gelmedi. Önemli olan bizim amacýmýzý anlatan bir fotoðraf ve afiþ olmasýydý. Böyle bir þey aklýmýza gelseydi belki baþka bir fotoðraf kullanýrdýk belki de konseptimize uygun olduðu için yine bu fotoðrafý kullanýrdýk” diye konuþtu.
    VATAN

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunda ne kötülük yada iyilik var anlamadým benzese nolur benzemese nolur yada taklit etse nolur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý MayVAZ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bunda ne kötülük yada iyilik var anlamadým benzese nolur benzemese nolur yada taklit etse nolur
    çok iyi düþünürsen bulursun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý MayVAZ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

iki resim arasýndaki 7 fark;)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

soldaki resme biþe diyemiyom özenti,ama sagdaki resime bakýnca yüce Allahýn zor gününde Türke baþþettiði bir kahramaný görüyorum 100 yýlda bir kahrama gelirmiþ Türkmilletine þimdiki durum kurtuluþ savaþý oncesine benziyor yani düþmanlarla el ele ,bakalým bir Atatürk daha gelecekmi ,hiç zannetmiyom,ama onun öðütlerini Türkmilleti gördü en yakýn seçimde bu kanýtlanacak gençliðe hitabe herþeyi anlatmakta
    Ruhun þad olsun Ulu önderim Atatürk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ha bu akademi lafý baya kafama takýldý ben ilk akademi lafýný bölücü örgütün kuzey ýrakta kurduðu mahsun korkmaz akademisiyle duydum ,birde akp reklamlarýnda gormeye baþladým nede olsa ikiside ayný el ele

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gacvokem kardeþ.sen sapla samaný biri birine karýþtýrýyorsun.eðitimini bilmiyorum ama senin beynini satýn almýþlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ikisinin arasýndaki fark birisi kurucu diðeri ise yýkýcý................................

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet akpkk akademisi baþlýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mumisigi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    gacvokem kardeþ.sen sapla samaný biri birine karýþtýrýyorsun.eðitimini bilmiyorum ama senin beynini satýn almýþlar.
    biraz daha açarsan sana gerekli cevabý verecem ama benim eðitimim bu yazdýklarýný idrak edemedi ,birde beyin nasýl satýn alýnýr bir anlatsan bizde öðrensek ,

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri