Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arasý

Konu: çarpýcý afiþ

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

partinin kýsaltýlmasý akpartidir..akpkk benzerliði yapan kardeþim hani bu forumda siyaset yapýlmýyodu.yetkilerinizi kulanýp bu konuyu neden kapatmadýnýz. akpartiyi savununca siyaset oluyo karþýsýnda durunca olmuyosa bilelim.iþte kendi fikirlerinizi böyle empoze etmeye calýþýp karsýt fikirleride susturunca o zaman oluyo kiþileþtirme..
    ben uydu formu diye kayýt olmuþtum o gun bugundur hep siyaset yapýldý bu forumda sizin iþnize gelmiþtir orasýný bilmem..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zfr_pal Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    partinin kýsaltýlmasý akpartidir..akpkk benzerliði yapan kardeþim hani bu forumda siyaset yapýlmýyodu.yetkilerinizi kulanýp bu konuyu neden kapatmadýnýz. akpartiyi savununca siyaset oluyo karþýsýnda durunca olmuyosa bilelim.iþte kendi fikirlerinizi böyle empoze etmeye calýþýp karsýt fikirleride susturunca o zaman oluyo kiþileþtirme..
    ben uydu formu diye kayýt olmuþtum o gun bugundur hep siyaset yapýldý bu forumda sizin iþnize gelmiþtir orasýný bilmem..
    Bak kardeþim burada benim herhangi bir partiyi savunduðumu gördünmü.Hangi parti olursa olsun bana göre yanlýþ olan her þeyini eleþtiririm.Ama senin gibi bir partinin borazanlýðýný yapmam.Bu sana son uyarým.Birde sanki çok eðitimliymiþ gibi baþkalarýný hakir görmeye kalkma.Ne demek bu forumda bizim yazdýklarýmýzý anlayacak kimse yok.Benim ne eðitim aldýðýmý nereden biliyorsun.Birde benim kimse ile kiþisel polemiðe girdiðimi gördünmü.Git ak partini veya baþka bir partini baþka yerde savun.Bir daha uyarmýyacam.
    Konu kucer06 tarafýndan (24-10-2009 Saat 16:54 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ardaki tek fark ikisinin insan olmasý kimse ilah deðildir. gacvokem arkadaþýmýz ilah ile insaný karýþtýrmýþ onun bu sözlerini cahiliðine verin
    Konu kahraman21 tarafýndan (24-10-2009 Saat 13:14 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

konu kapanmýþtýr.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri