REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: atv ve bazı kanalları seyredemiyorum...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telsiz telefonu başka odaya tak kabloların ev içinde yerlerden geçmesi telsz sinyallerınden cok etkılenıo bu bırde cihazın tuneri ile alakalı. Mesela Benım dreambox u ilk aldığım 50 cm üstünde telsiz vardı hiç bir şekilde etkilenmıodu sonra cihazın bordui arızalandı yenı board taktık bu sefer gelen tuner telsız telefondan etkılendı ATV yi izleyemez oldum. Mesela sunny var onda sorun yok kesınlıkle tunerden kaynaklanıo bazı denemeler yaptım cihazın tunerını alımınyum folyo ile kapladım olmadı boardı kapladım olmadı bakalım bu seferde telsız için bazı uygulamalar yapıcam.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    osmann arkadaşım senin yapacağın iş telsiz telefonu başka yere koymak çünkü telsizin baz istasyonu çok fazla radiasyon yayıyor telsizi elektronik aletlerden uzak tut bence
    Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    telsiz telefonu başka odaya tak kabloların ev içinde yerlerden geçmesi telsz sinyallerınden cok etkılenıo bu bırde cihazın tuneri ile alakalı. Mesela Benım dreambox u ilk aldığım 50 cm üstünde telsiz vardı hiç bir şekilde etkilenmıodu sonra cihazın bordui arızalandı yenı board taktık bu sefer gelen tuner telsız telefondan etkılendı ATV yi izleyemez oldum. Mesela sunny var onda sorun yok kesınlıkle tunerden kaynaklanıo bazı denemeler yaptım cihazın tunerını alımınyum folyo ile kapladım olmadı boardı kapladım olmadı bakalım bu seferde telsız için bazı uygulamalar yapıcam.
    telefonu tv den uzaklaştırdım...fişinide başka odadan taktım yine olmadı...yalnız tv nin anten kablosu ile telefonun kablosu yanyana duruyor...onu ayıramıyorum...kabloların yakın durmasıda etkilermi?
    birde şu var; bundan bir kaç ay evvel yine aynı şekilde odayı değiştirmiştik telefonda aynı yerde idi ve hiçbir sorun yoktu...birden bire çıktı bu hal ortaya...ee cihazdada herhangi bir bozulma olmadı, parça falan da değişmedi...
    anlayamadım nedenini? birde cereyan olayı var daha evvel bahsettiğim...resmen çarpıyor adamı...bu normalmi?:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kablo degıstırmeye gerek yok baska bır uydu uzerınden lnb ayarlaı 9600-10750 yı sec frekens 11778 h 06666 yap arattır atv ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar kullandığınız tunerlerin DL modulasyon koruması yok demektir yada var ama yetersiz yada bozuk demektir.Normalde elektronik cihalar üretilirken band-pass filter olarak sadece ayarlanan frekans aralığında UL-DL olarak frekans alır veya verir.Bunun dışına çıkan varsa korumasız yada bozuktur.Ayrıca ben GSM dalında çalışıyorum ve ev deki telsiz telefonların çoğu koruması ve etrafa herturlu frekansı yayan cihalardır ve evde birçok elektronik cihazı bozabilecek sevyede frekans basacak güçte olanları bile vardır.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri