Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
osmann arkadaşım senin yapacağın iş telsiz telefonu başka yere koymak çünkü telsizin baz istasyonu çok fazla radiasyon yayıyor telsizi elektronik aletlerden uzak tut bence
Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
telsiz telefonu başka odaya tak kabloların ev içinde yerlerden geçmesi telsz sinyallerınden cok etkılenıo bu bırde cihazın tuneri ile alakalı. Mesela Benım dreambox u ilk aldığım 50 cm üstünde telsiz vardı hiç bir şekilde etkilenmıodu sonra cihazın bordui arızalandı yenı board taktık bu sefer gelen tuner telsız telefondan etkılendı ATV yi izleyemez oldum. Mesela sunny var onda sorun yok kesınlıkle tunerden kaynaklanıo bazı denemeler yaptım cihazın tunerını alımınyum folyo ile kapladım olmadı boardı kapladım olmadı bakalım bu seferde telsız için bazı uygulamalar yapıcam.
telefonu tv den uzaklaştırdım...fişinide başka odadan taktım yine olmadı...yalnız tv nin anten kablosu ile telefonun kablosu yanyana duruyor...onu ayıramıyorum...kabloların yakın durmasıda etkilermi?
birde şu var; bundan bir kaç ay evvel yine aynı şekilde odayı değiştirmiştik telefonda aynı yerde idi ve hiçbir sorun yoktu...birden bire çıktı bu hal ortaya...ee cihazdada herhangi bir bozulma olmadı, parça falan da değişmedi...
anlayamadım nedenini? birde cereyan olayı var daha evvel bahsettiğim...resmen çarpıyor adamı...bu normalmi?:49: