REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: atv ve bazı kanalları seyredemiyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart atv ve bazı kanalları seyredemiyorum...

arkadaşlar evdeki televizyonun yerini değiştirdim ve o günden sonra atv, tv5 , dem tv gibi bazı kanalları seyredemez oldum...atv arada bir geliyor ama pullanıp hemen siyaha dönüyor ekran...sinyal yok" yazıyor... nedenini bir türlü anlayamadım... kablo aynı kablo... sadece tv ve uydu alıcısının yeri değişti...
    bu neden olabilir?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yer değiştşrdiğinizde kabloya ek yaptınızmı? eğer hayır ise çanağa ince ayar yapmanız gerekir. cine5-kanal1-kanal a bu yayınlarda proplem varmı ?
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evde telsiz telefon varmı.

Kabloyu diğer odaya geçirirken bir yerlere kroşe ilen falan tutturdunuzmu eğim açıları fazla ise yapabilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anten kablosunu değiştir düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kabloya ek yapıldı ama öyle bantla falan değil...anten ekleri takılarak... su tesisatçıların nipel dedikleri iki tarafı vidalı bir aparatla ek oldu...daha evvelde değiştirmiştim yeri ama gösteriyordu...ayrıca telsiz telefon var...tv ye yakın bir yerde...ben ondan şüphelenip farklıbir yere götürmüştüm ama yine düzelmemişti...
    birde unutmadan uydu alıcısından kabloyu söküp takarken çok ceyran çarpıyor...baya ceyran yani...bir keresinde parmağımın ucuna değince pat diye kıvılcım dahi çıkardı...bu normalmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telsiz telefonunun adaptörünü fişten çek bak.

ayrıca yine düzelmezse sana tavsiyem o aradaki ara F konnektör bir leştiriciyi sök kabloları şöle bantlamadan bir elle ekle birbirine değmeden bir kontrol et. eğer sorun düzelirse orda lehımle ek yapman daha iyi lour.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede televizyonun yanında telsiz var ve atv çalışmaz oluyor telsizin fişini çekince düzeliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    telsiz telefonunun adaptörünü fişten çek bak.

ayrıca yine düzelmezse sana tavsiyem o aradaki ara F konnektör bir leştiriciyi sök kabloları şöle bantlamadan bir elle ekle birbirine değmeden bir kontrol et. eğer sorun düzelirse orda lehımle ek yapman daha iyi lour.
    Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bendede televizyonun yanında telsiz var ve atv çalışmaz oluyor telsizin fişini çekince düzeliyor
    teşekkürler arkadaşlar...
    akşam deneyeceğim...
    selametle kalınız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dün akşam telsiz telefonun adaptörünü fişten çektim ve düzeldi...
    adaptörü farklı bir prize taktım yine bozuldu...ne yapacağımı şaşırdım...
    halbuki o telefonu 2 yıldır kullanıyordum ve bir sorun çıkmıyordu...
    telefonu iptal mi etmeliyim? yokmu bunun başka bir yolu?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dün akşam telsiz telefonun adaptörünü fişten çektim ve düzeldi...
    adaptörü farklı bir prize taktım yine bozuldu...ne yapacağımı şaşırdım...
    halbuki o telefonu 2 yıldır kullanıyordum ve bir sorun çıkmıyordu...
    telefonu iptal mi etmeliyim? yokmu bunun başka bir yolu?
    selametle...
    osmann arkadaşım senin yapacağın iş telsiz telefonu başka yere koymak çünkü telsizin baz istasyonu çok fazla radiasyon yayıyor telsizi elektronik aletlerden uzak tut bence

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri