TVDE MADEM İZLEDİN BEN SANA TEKRAR İZLETEYİM. DK 2 Yİ İYİ İZLE. ARDA NEREYE BASIYOR İYİ BAK... TEKRAR TEKRAR İZLEMENE GEREK YOK. BİR KERE İZLESEN YETER.
DAKİDA 2:46YADA BAK. AMA İYİ BAK. KAZIMIN AYDINA YAPTIĞINI...
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=xBvsiQvX75w[/YOUTUBE]
Konu MUTAF tarafından (29-10-2009 Saat 04:03 ) değiştirilmiştir.
bende bunu yorumlarda duydum..
Maç sırasında bizde gs li arkadaşımla seyrederken ayıplamış kızmıştık.Ben bir fb li olarak böyle durup dururken kavga çıkaran bir futbolcuyu kendi takımımda kabul edemiyorum.Fakat gece baroninin açıklamalarını duyduğumda ve daha sonra yorumlarda duyunca öğrendim.O pozisyonu yani bastığı pozisyonu bir tek trt nin bir görüntüsünde gördüm ama başka hiçbi kanal pozisyonu o şekilde açık göstermiyor sanırım yada ben göremedim ama trt de gösterdi..
ayrıca keita..
korner sırasında atılan pet su bardağını gösteriyor.Ama hiçbir görüntü nerden geldiğini göstermiyor.Eğer geliş yönüne bakarsanız gs taraftarının olduğu yerden geliyor.Bunuda ntv de gösterdiler..o görüntü halen internette var ama galiba adres veremiyoruz.Sonuçta arar ve gerçekten suyun nerden geldiğini görmek istersen bakabilirsin..
1- bu görüntü değil..
maçta bu görüntüden zaman olarak daha önceki yani birkaç dakika önceki bir pozisyonda yine ısınma sırasında arda ve yanındaki grup 2 fb linin yanından geçerken basıyor ayağına.dedimya o görüntüyü birtek trt de gördüm.Diğer kanalların hiçbirisi vermedi.
2- sence bu görüntüdeki ittirme hareketi hernekadar doğru olmasada bu kadar kavganınn çıkması için geçerli bir sebepmi?bunun daha öncesi var...
Burayı iyi oku o zaman...
Pazar günü oynanan olaylı Fenerbahçe-Galatarasay derbisinde sarı kırmızılı futbolcu Ketia'ya tribünlerden su bardağı fırlatılmıştı. İşte bu görüntüyle ilgili bugün Fenerbahçe ve Galatasaraylı taraftarlar arasında ilginç bir tartışma yaşandı...
Fenerli taraftar sitesi: Bardağı Galatasarylılar fırlattı
Gazete ve televizyonlarda bu çikin görüntüler eleştirilmiş, Fenerli taraftarların davranışları nedeniyle sarı lacivertli kulübe saha kapatma cezası verilmesi gündeme gelmişti.
Bugün sarı laivertli taraftarlardan eleştirilerle ilgili oldukça ilginç bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçeli taraftarların sitesi Keita'ya su bardağını kendilerinin değil Galatasaraylı taraftarların fırlattığını iddia etti.
Galatasaraylı oyuncu Keita'ın kafasına atılıp ona değmediği halde gözüne gelmiş gibi rol yaptığı belirtilen açıklamada, forum üyelerinin dikkatli çalışmaları sonucu görüntüler incelendiğinde Keita'nın olduğu yere atılan su bardağının misafir tribününden geldiğinin görüldüğü belirtildi.
G.SARAYLI'LARDAN ANINDA YANIT
Sitenin iddiasına Galatasaraylı seyirciler anında cevap verdi. Galatasaraylılar mail zinciriyle yeni görüntüleri dağıttı. Ancak gerçeği yayıncı kuruluşun yakın çekim görüntüleri ortaya çıkardı. Lig TV'nin yakın çekimlerinden bardağın aslında Galatasaray tribününün hemen yanındaki Fenerbahçel tribününden geldiği anlaşıldı. Keita tribünlerden başına gelen bir madde nedeniyle uzun süre acı içinde yerde kıvranmış ardından pet pardağı maçın gözlemcisine sahayı enlemesine geçerek götürmüştü. Keita bu hareketi sonrasında sarı kart görmüştü... Ayrıca Lig TV'nin yakın çekimlerinde Galatasaraylı taraftarlara ayrılan bölümün çevresinin tek örgüyle çevrildiği, tribünün üstüne de ağ gerildiği gözleniyor.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sence o çizgide giden bardağın keitaya denk gelmesi mümkünmü??
Eğik atış hareketiymiş...
bardağın düştüğü X işaretinin olduğu yerle keita arasında ne kadar mesafe var oradan görebiliyormusun?
hürriyet haberde gördüm,nasıl karalama kampanyası başlattıklarını daha birçok sitede de gördüm.baksanıza adam çıkarmışlar tv ye ve eğik atış dersi veriyor.sen kendinin buna inanabiliyormusun BasriMutaf ???
6s taraftarının bulunduğu tribünde ağlar yırtık,bardak buradan geliyor antuda söylenmek istenen bu fakat şuan bütün fenerbahçe düşmanları birlikte karalama kampanyasına giriştiler kendi takımlarını görmüyorlar..
Neyse siz gerçekleri görene kadar bi 10 yıl daha geçicek herhalde..Seneye kadıköye yine bekleriz..
ya neyin kavgasını yapıyorsunuz? alayınız topu görse kabak zanneder,adamlar milyon dolarları götürüyor sizde bunları yiyorsunuz.siz olsanız o para, o imkanlar ,o yaşantı için babanızı bile kesersiniz.geçin bunları.ülkede ne dertler var oraya odaklanın.bu konuyuda ben kilitledim.admin gereğini yapsın.verilen hiç bi cevabı muhatap almıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kavga..kim..
burası yeri gelir tartışma yeri gelir paylaşım sitesi değilmi..Her tartışma kavga mı oluyor.Şahsen benim amacım o değil sanıyorum BasriMutaf içinde o değil..
Topla kabağı ayıramayacak olsam bilmediğim bişey için niçin yorumlar yapayım..
asıl sen olayı çarpıtıyorsun..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri