arkadaşlar geçen sezon oynanan gs-fb maçından birşey hatırlamıyor galiba gs'li arkadaşlar sahaya binlerce yüzlerce su şişesi yağmıştı maç boyunca unuttunuz galiba..
işin özü başka arkadaşlar 10 yıldır provakasyonmu vardı fener pendispoar bile yenildi
kadıköyde kimse kendini kandırmasın gs nin fener karşısında ki olayı ne diyim bilemiyorum ama işte başka bişey.yoksa bir takım 10 yıl üst üste ezeli ebedi
rakibine mağlup olmaz.
Rijkaard adına üzüldüm,çok talihsiz bir açıklama..
Ben fenerbahçeye önlem alamadım,onların bizim oyunumuzu bozarak,sahada bize top oynayacak alan bırakmayarak,kanatları zaman zaman 2şer kişi ile savunarak kanat organizasyonlarımızı bozarak ve orta alanda bize top yaptırmayarak bizi yenmeyi başardılar diyeceğine bu açıklamayı yapmasını çok sevdiğim bir teknik direktör olan Rijkaard'a yakıştıramadım..
Barcelonadan boşuna gönderilmemiş...
leke şaibe denince nedense birden 8-0 lık ankara maçı geldi aklıma
yanı asıl provaken 19.05.2007 yılında yaşandı ama Fenerbahçe o maçı alisamiyende yağmur olup yağan pet şişeler cakmak bozuk paralara rağmen yinede aldı aşağıda da videosu var.
Biri bu maçı rijkard ve keıtaya iyi bir şekilde izletsın sonra provakötürlükten bahsettin. Yenılgiyi beceriksizliğine bağlamayıp oraya buraya laf yetiştirmekle olmuo. Bu yenılgilerde mustafa Denizli gibi yürekten konuşan bir teknık direktör yok.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bunların hepsi laf kalabalığı geçsinler bunları görünen köy kılavuz istemez oynasaydı yıldızları alsaydılar maçı adam futbol oynamaya değil boks maçına çıkmış daha önceki oynadığı maçtada yapmış aynısını
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri