REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Rijkaard: Bizi provoke ettiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işin özü başka arkadaşlar 10 yıldır provakasyonmu vardı fener pendispoar bile yenildi
    kadıköyde kimse kendini kandırmasın gs nin fener karşısında ki olayı ne diyim bilemiyorum ama işte başka bişey.yoksa bir takım 10 yıl üst üste ezeli ebedi
    rakibine mağlup olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hegelmahmut Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gittim bu maçı cafe de izledim. 10 tl para verdim maçı izlemek için 1 milyonluk maç izliyemedim. Ben o parayı futbol için verdim. Gerilime vermedim. Futboldan eser yoktu.
    o zaman sen ali samiyedeki maçlara hiç para verme orada futbolun dışında herşeyin olduğunu herkesler biliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fener iyi oynadı hocam. sen iyi izleyememişsin.
    basri kardeş sen fenere iyimi oynadı diyorsun istatiklere baktınmı galatasarayın topla oynama% si 54 fenerin %46 galatasarayın pas yüzdesi fenerden çok iyi isabetli pas yüzdesi çok iyi ofsayt olan golü hakem saymasa penaltı olmayan penaltıyı hakem vermese fenere nasıl iyi diyeceksin ama seyirci iyi idi gs li futbolcuları iyi kızdırdılar özelliklede keita yı SELAMLAR
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar geçen sezon oynanan gs-fb maçından birşey hatırlamıyor galiba gs'li arkadaşlar sahaya binlerce yüzlerce su şişesi yağmıştı maç boyunca unuttunuz galiba..
    sidik dolu şişe atmaktan su dolu şişe atmak sanırım daha iyidir
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    basri kardeş sen fenere iyimi oynadı diyorsun istatiklere baktınmı galatasarayın topla oynama% si 54 fenerin %46 galatasarayın pas yüzdesi fenerden çok iyi isabetli pas yüzdesi çok iyi ofsayt olan golü hakem saymasa penaltı olmayan penaltıyı hakem vermese fenere nasıl iyi diyeceksin ama seyirci iyi idi gs li futbolcuları iyi kızdırdılar özelliklede keita yı SELAMLAR
    Bahsettiğin oranlar guizanın golü atmadan önceki 15 dklık zaman süreci.
    Fener mükemmel oynadı demiyorum. ama bizden çok çok iyi oynadılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rijkaard adına üzüldüm,çok talihsiz bir açıklama..
    Ben fenerbahçeye önlem alamadım,onların bizim oyunumuzu bozarak,sahada bize top oynayacak alan bırakmayarak,kanatları zaman zaman 2şer kişi ile savunarak kanat organizasyonlarımızı bozarak ve orta alanda bize top yaptırmayarak bizi yenmeyi başardılar diyeceğine bu açıklamayı yapmasını çok sevdiğim bir teknik direktör olan Rijkaard'a yakıştıramadım..
    Barcelonadan boşuna gönderilmemiş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

leke şaibe denince nedense birden 8-0 lık ankara maçı geldi aklıma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanı asıl provaken 19.05.2007 yılında yaşandı ama Fenerbahçe o maçı alisamiyende yağmur olup yağan pet şişeler cakmak bozuk paralara rağmen yinede aldı aşağıda da videosu var.

Biri bu maçı rijkard ve keıtaya iyi bir şekilde izletsın sonra provakötürlükten bahsettin. Yenılgiyi beceriksizliğine bağlamayıp oraya buraya laf yetiştirmekle olmuo. Bu yenılgilerde mustafa Denizli gibi yürekten konuşan bir teknık direktör yok.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yanı asıl provaken 19.05.2007 yılında yaşandı ama fenerbahçe o maçı alisamiyende yağmur olup yağan pet şişeler cakmak bozuk paralara rağmen yinede aldı aşağıda da videosu var.

Biri bu maçı rijkard ve keıtaya iyi bir şekilde izletsın sonra provakötürlükten bahsettin. Yenılgiyi beceriksizliğine bağlamayıp oraya buraya laf yetiştirmekle olmuo. Bu yenılgilerde mustafa denizli gibi yürekten konuşan bir teknık direktör yok.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45::45::45::45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların hepsi laf kalabalığı geçsinler bunları görünen köy kılavuz istemez oynasaydı yıldızları alsaydılar maçı adam futbol oynamaya değil boks maçına çıkmış daha önceki oynadığı maçtada yapmış aynısını

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri