REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Rijkaard: Bizi provoke ettiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Rijkaard: Bizi provoke ettiler

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Fenerbahçe'yi sistemli provokasyon yapmakla suçladı. Hollandalı teknik adam, "Oyuncularımı uyarmıştım. Bu tür oyunlara karşı daha akıllı olmalıydık" diye konuştu.

Olaylı Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Sahadan 3-1 yenik ayrılan Galatasaray'ın teknik direktörü Frank Rijkaard, Kadıköy'de kendilerinin bilinçli bir şekilde provoke edildiğini söyledi.
    Hollandalı teknik adam, sistemli provokasyon iddiasını, Fenerbahçe'nin kendilerinden çekinmesine bağladı.
    Sarı-kırmızılı kulübün resmi yayın organı GS TV'ye açıklamalarda bulunan Rijkaard, "Yaşananlar utanç verici. Provokasyonu iyi yapıyorlar. Bizim ise sadece akıllı olmamız gerekiyordu. Yaşanan tüm olaylar Fenerbahçe'nin stratejisinin bir parçasıydı. Çünkü bizim iyi bir takım olduğumuzu biliyorlardı. Ama ne yazık ki onların oyununa geldik" ifadelerini kullandı.

Kadıköy'de futbolu kirleten görüntülerin yaşandığını söyleyen Rijkaard, stattaki atmosferin çok gergin olduğunu ve futbolcular için sakin kalmanın zor olduğunu vurguladı.
    Hollandalı teknik adam, Keita'nın başına isabet eden pet şişeden sonra sinirlerine bir türlü hakim olamadığını; kendisiyle devre arasında konuşmasına karşın, bu oyuncunun kırmızı kart gördüğünü ifade etti.
    Yedikleri ilk golün ofsayt olduğunu savunan Rijkaard, penaltı pozisyonunda da Alex'in kendini attığını iddia etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bi nevi haklı. ama çokta değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne kadar ayıp bir söylem seni provake ettilerse sende olma kardeşim
    yenilgi için buda söylenecek kılıfmı yazık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir sonraki 10 nuncu sene provake olmassın tabi ömrün yeterse sen hayatında fenerbahçe ile hiç maç yapmamışsın galiba çıkıp açıklama yaptıgına göre ruh saglıgın yerinde doktorlar sana istirihat vermediler mi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlamıyorum ya neden fenerliler direk atlıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anlamıyorum ya neden fenerliler direk atlıyo
    çünki onlarda biliyorlarki maçın adil bir ortamda olmadığını,sahada ve tirbünden galatasaraylı futbolcuların provike edildiğini,böyle lekeli şaibeli ve düzenbazlıkla alınmış bir galibiyet onlarıda rahatsız ediyor,birileri çıkıp doğruları söyleyince çılgına dönüp yapılan rezilliği olağanmış gayet normalmiş gibi dikta ediyorlar...çünki zihniyetleri politikaları bu,başka türlü galatasarayı alt edemiyeceklerini bildikleri için bunları yapıyorlar..bizim birkısım galatasaray fanatiğide rovanşlarda onlara benzemek için ellerinden geleni ardına koymuyorlar,onların seviyesine inip bahanelerine neden olacak koz veriyorlar ellerine..bu daha nereye kadar gidecek ne zaman küfür etmeden kafa göz yarmadan maç seyredeceğiz..inşallah ölmeden allah o günleride gösterir bize....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gittim bu maçı cafe de izledim. 10 tl para verdim maçı izlemek için 1 milyonluk maç izliyemedim. Ben o parayı futbol için verdim. Gerilime vermedim. Futboldan eser yoktu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hegelmahmut Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gittim bu maçı cafe de izledim. 10 tl para verdim maçı izlemek için 1 milyonluk maç izliyemedim. Ben o parayı futbol için verdim. Gerilime vermedim. Futboldan eser yoktu.
    fener iyi oynadı hocam. sen iyi izleyememişsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çünki onlarda biliyorlarki maçın adil bir ortamda olmadığını,sahada ve tirbünden galatasaraylı futbolcuların provike edildiğini,böyle lekeli şaibeli ve düzenbazlıkla alınmış bir galibiyet onlarıda rahatsız ediyor,birileri çıkıp doğruları söyleyince çılgına dönüp yapılan rezilliği olağanmış gayet normalmiş gibi dikta ediyorlar...çünki zihniyetleri politikaları bu,başka türlü galatasarayı alt edemiyeceklerini bildikleri için bunları yapıyorlar..bizim birkısım galatasaray fanatiğide rovanşlarda onlara benzemek için ellerinden geleni ardına koymuyorlar,onların seviyesine inip bahanelerine neden olacak koz veriyorlar ellerine..bu daha nereye kadar gidecek ne zaman küfür etmeden kafa göz yarmadan maç seyredeceğiz..inşallah ölmeden allah o günleride gösterir bize....
    inşallah görürüz dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar geçen sezon oynanan gs-fb maçından birşey hatırlamıyor galiba gs'li arkadaşlar sahaya binlerce yüzlerce su şişesi yağmıştı maç boyunca unuttunuz galiba..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri