Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Rijkaard: Bizi provoke ettiler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2 Rijkaard: Bizi provoke ettiler

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Fenerbahçe'yi sistemli provokasyon yapmakla suçladý. Hollandalý teknik adam, "Oyuncularýmý uyarmýþtým. Bu tür oyunlara karþý daha akýllý olmalýydýk" diye konuþtu.

Olaylý Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin yankýlarý sürüyor. Sahadan 3-1 yenik ayrýlan Galatasaray'ýn teknik direktörü Frank Rijkaard, Kadýköy'de kendilerinin bilinçli bir þekilde provoke edildiðini söyledi.
    Hollandalý teknik adam, sistemli provokasyon iddiasýný, Fenerbahçe'nin kendilerinden çekinmesine baðladý.
    Sarý-kýrmýzýlý kulübün resmi yayýn organý GS TV'ye açýklamalarda bulunan Rijkaard, "Yaþananlar utanç verici. Provokasyonu iyi yapýyorlar. Bizim ise sadece akýllý olmamýz gerekiyordu. Yaþanan tüm olaylar Fenerbahçe'nin stratejisinin bir parçasýydý. Çünkü bizim iyi bir takým olduðumuzu biliyorlardý. Ama ne yazýk ki onlarýn oyununa geldik" ifadelerini kullandý.

Kadýköy'de futbolu kirleten görüntülerin yaþandýðýný söyleyen Rijkaard, stattaki atmosferin çok gergin olduðunu ve futbolcular için sakin kalmanýn zor olduðunu vurguladý.
    Hollandalý teknik adam, Keita'nýn baþýna isabet eden pet þiþeden sonra sinirlerine bir türlü hakim olamadýðýný; kendisiyle devre arasýnda konuþmasýna karþýn, bu oyuncunun kýrmýzý kart gördüðünü ifade etti.
    Yedikleri ilk golün ofsayt olduðunu savunan Rijkaard, penaltý pozisyonunda da Alex'in kendini attýðýný iddia etti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bi nevi haklý. ama çokta deðil.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne kadar ayýp bir söylem seni provake ettilerse sende olma kardeþim
    yenilgi için buda söylenecek kýlýfmý yazýk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bir sonraki 10 nuncu sene provake olmassýn tabi ömrün yeterse sen hayatýnda fenerbahçe ile hiç maç yapmamýþsýn galiba çýkýp açýklama yaptýgýna göre ruh saglýgýn yerinde doktorlar sana istirihat vermediler mi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anlamýyorum ya neden fenerliler direk atlýyo

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Özgür Erge Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    anlamýyorum ya neden fenerliler direk atlýyo
    çünki onlarda biliyorlarki maçýn adil bir ortamda olmadýðýný,sahada ve tirbünden galatasaraylý futbolcularýn provike edildiðini,böyle lekeli þaibeli ve düzenbazlýkla alýnmýþ bir galibiyet onlarýda rahatsýz ediyor,birileri çýkýp doðrularý söyleyince çýlgýna dönüp yapýlan rezilliði olaðanmýþ gayet normalmiþ gibi dikta ediyorlar...çünki zihniyetleri politikalarý bu,baþka türlü galatasarayý alt edemiyeceklerini bildikleri için bunlarý yapýyorlar..bizim birkýsým galatasaray fanatiðide rovanþlarda onlara benzemek için ellerinden geleni ardýna koymuyorlar,onlarýn seviyesine inip bahanelerine neden olacak koz veriyorlar ellerine..bu daha nereye kadar gidecek ne zaman küfür etmeden kafa göz yarmadan maç seyredeceðiz..inþallah ölmeden allah o günleride gösterir bize....
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gittim bu maçý cafe de izledim. 10 tl para verdim maçý izlemek için 1 milyonluk maç izliyemedim. Ben o parayý futbol için verdim. Gerilime vermedim. Futboldan eser yoktu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hegelmahmut Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    gittim bu maçý cafe de izledim. 10 tl para verdim maçý izlemek için 1 milyonluk maç izliyemedim. Ben o parayý futbol için verdim. Gerilime vermedim. Futboldan eser yoktu.
    fener iyi oynadý hocam. sen iyi izleyememiþsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hüseyin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çünki onlarda biliyorlarki maçýn adil bir ortamda olmadýðýný,sahada ve tirbünden galatasaraylý futbolcularýn provike edildiðini,böyle lekeli þaibeli ve düzenbazlýkla alýnmýþ bir galibiyet onlarýda rahatsýz ediyor,birileri çýkýp doðrularý söyleyince çýlgýna dönüp yapýlan rezilliði olaðanmýþ gayet normalmiþ gibi dikta ediyorlar...çünki zihniyetleri politikalarý bu,baþka türlü galatasarayý alt edemiyeceklerini bildikleri için bunlarý yapýyorlar..bizim birkýsým galatasaray fanatiðide rovanþlarda onlara benzemek için ellerinden geleni ardýna koymuyorlar,onlarýn seviyesine inip bahanelerine neden olacak koz veriyorlar ellerine..bu daha nereye kadar gidecek ne zaman küfür etmeden kafa göz yarmadan maç seyredeceðiz..inþallah ölmeden allah o günleride gösterir bize....
    inþallah görürüz dostum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar geçen sezon oynanan gs-fb maçýndan birþey hatýrlamýyor galiba gs'li arkadaþlar sahaya binlerce yüzlerce su þiþesi yaðmýþtý maç boyunca unuttunuz galiba..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri