Fenerbahçe - Galatasaray
Tarih:25.10.2009
Saat:20:00
Stat:Þükrü Saracoðlu
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Fenerbahçe
Galatasaray
Maç Berabere biter.
Fenerbahçe - Galatasaray
Tarih:25.10.2009
Saat:20:00
Stat:Þükrü Saracoðlu
Konu Volkan tarafýndan (25-10-2009 Saat 17:10 ) deðiþtirilmiþtir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
bence fener en az 5-2 veya 4-2 alýr rahat bir þekilde.....
Ligte bir çok takým olmasýna raðmen Fenerbahçe-Galatasaray derbisi her zaman bambaþkadýr. Dünyada bile bu ezeli rakiplerin maçý takip edilir. Ýki takýmda yýllardýr bu derbiye ayrý bir motivasyonla çýkarlar.
Konuya anket ekledim arkadaþlar maç saatýne kadar anket açýk kalacaktýr.
Sizden ricam taraftarlýk baþka holiganlýk baþka ne kadar rakipte olsak asla ve asla konuda mesaj yazarken birbirimizi kýrmayalým polemýk yaratacak mesaj yazmayalým.
Geçen seneki gibi oyuncular sahada biz burda birbirimize girmeyelim. Polemik ve sataþma mesajlarý uyarý yapmaksýzýn silinecektir ve tekrarýnda devam ettiren üyeye ceza verilecektir.
Ben ilk yorumumu yapýyorum Fenerbahçe bu maçý alýr.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
galatasarayýn çok rahat kazanacagý bir maç olacak dediydi demeyin
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
bence FENERBAHCE 5 GALATASARAY 2 OLUR GÝBÝ
Fenerbahçe bu maçý zorda olsa alýr gibime geliyor. ama inþallah geçen seneki olaylar olmaz.
ben galatasaray kazanýr diyorum
FenerBahce :45:
Tabiki GaLaTaSaRaY Kazanýr benim gönlümden gs geçiyor
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri