1. Hocam dediklerini bir bir yaptım...Windows 7 USB/DVD Download Tool programını çalıştırdım ardından iso kalıp dosyası yolunu tanıttım...ardından dediğiniz dibi açılan pencereden iso kalıp dosyasına sağ tıklayarak birlikte aç sekmesinden daemoon tools programıyla açmaya çalıştım ama sonuç hüsran...
''Error in command line'' hatasıyla karşı karşıyayım işin içinden çıkamadım bu olayı nasıl halledeceğim yazdığınız yazıda siz
''the selected file is not a valid iso file'' bu hatayı bu şekilde halletmişsiniz ama ben yapamadım... size zahmet birde resimli olarak anlatırmısınız

....detaylı birşekilde benim için çok önemli bir konu + ben orjinal CD den iso kalıp dosyasını pc ye kaydettikten sonra yine aynı hata ile karşı karşıyayım yani
''the selected file is not a valid iso file'' hatası ile bu konuda yardımcı olursan veya konu ile bilgisi olan arkadaşlardan yardımınızı istiyorum şimdiden teşekkürler...:45:
2.Ufak bir sorum daha olacak bu programla XP Home Edition , XP Pro. vista iso kalıpları ile de aynı işlemleri yapabilirmiyiz yoksa sadece bu program win.7 iso kalıbı için mi geçerlidir? 2. sorumla ilgili deneyimi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum...
saygılarımla...
Yer imleri