REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kavganın faturası Bilica'ya kesildi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Kavganın faturası Bilica'ya kesildi

Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yaşanan olaylar nedeniyle iki kulübü ve sarı-lacivertli takımın Brezilyalı futbolcusu Fabio Bilica'yı Disiplin Kurulu'na sevk etti.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde ısınmak için sahaya çıkan oyuncular arasında yaşanan kavganın faturası Fenerbahçeli Bilica'ya kesildi. Arbede sırasında rakibine vurduğu tespit edilen Bilica, maçın hakemlerinin verdiği rapor doğrultusunda Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Kavgaya dahil olan Arda Turan ve Cristian Baroni hakkında ise suç unsuru bulunmadı.
    Kendisine faul yapan Roberto Carlos'a yumruk attığı için kırmızı kart gören Abdülkader Keita'nın dosyası da otomatikman kurula gönderildi.

Ayrıca Fenerbahçe Kulübü sahaya atılan yabancı maddeler, Galatasaray Kulübü de tribünlere verilen tahribat nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
    Ev sahibi Fenerbahçe'ye tribün olayları nedeniyle 1 maç seyircisiz oylnama cezası verilmesi bekleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bir bjkli olarak fbyi haklı görüyorum (fbyi sevmesemde gerçekler acıdır). galatasarayın her maçta olay çıkarttığı biliniyor sanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eura Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bir bjkli olarak fbyi haklı görüyorum (fbyi sevmesemde gerçekler acıdır). galatasarayın her maçta olay çıkarttığı biliniyor sanırım.
    baştan aşağı seyretseydin böyle demezdin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilica ne alaka orada tek ceza verilcek adam var oda bizim medyamızın şımartığı ardadır.2006-2007 sezonunda a.samiyendi maçı izleyen bilir,atılan pet şieleri ama biz yine ezmiştik 6s yi 1-2saygılarrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin_gün Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilica ne alaka orada tek ceza verilcek adam var oda bizim medyamızın şımartığı ardadır.2006-2007 sezonunda a.samiyendi maçı izleyen bilir,atılan pet şieleri ama biz yine ezmiştik 6s yi 1-2saygılarrr
    galatasaraylıdır ne yapsa yeridir [doktorlar galatasarayı rahat bırakın demişler] not,bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastenesi doktorları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ısınmak için sahaya çıkan adama çelme takıp ittiren sizin topçular ama şımarık olan bizim arda arkadaşlar yendiniz helal olsun deyip tebrik ettik eyvallah ama takım sevgisi ayrıdır doğruları görüpde hala çamur atmak ayrıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ısınmak için sahaya çıkan adama çelme takıp ittiren sizin topçular ama şımarık olan bizim arda arkadaşlar yendiniz helal olsun deyip tebrik ettik eyvallah ama takım sevgisi ayrıdır doğruları görüpde hala çamur atmak ayrıdır

bilmiyorum açıklamaları dinledinmi yada tv de gördünmü ama arda baroninin ayağına bastığı için ittiriyor..
    Arda nın ne kadar şımardığını tanıdığım en koyu gs liler bile söylüyorlar ama onlarda bunu söyliyecek yürek var ama çok gs lide bunu göremiyorum..

evet olanları ben de hiç tasvip etmiyorum ama bu kadıköyde de oluyor a.s.yen de de oluyor,olmuyor diyebilirmisin.

Siz yenilginin faturasını başka yerlerde arıyorsunuz ama ilk 45 dakikada 1 tane atağınız var nonda ile..

hani nerde alex ile kıyaslanan elano,hani nerde kewell ???36 yaşındaki carlos bile onlardan daha fazla koştu..2 adam geçti 3 çalım attı diye kara tren lakabı takılan keita sağlam bi defans karşısında adım bile atamadı.Yumruk atmasaydı bile carlos orada sarı kart görücekti nitekim gördü de..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kolega20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilmiyorum açıklamaları dinledinmi yada tv de gördünmü ama arda baroninin ayağına bastığı için ittiriyor..
    Arda nın ne kadar şımardığını tanıdığım en koyu gs liler bile söylüyorlar ama onlarda bunu söyliyecek yürek var ama çok gs lide bunu göremiyorum..

evet olanları ben de hiç tasvip etmiyorum ama bu kadıköyde de oluyor a.s.yen de de oluyor,olmuyor diyebilirmisin.

Siz yenilginin faturasını başka yerlerde arıyorsunuz ama ilk 45 dakikada 1 tane atağınız var nonda ile..

hani nerde alex ile kıyaslanan elano,hani nerde kewell ???36 yaşındaki carlos bile onlardan daha fazla koştu..2 adam geçti 3 çalım attı diye kara tren lakabı takılan keita sağlam bi defans karşısında adım bile atamadı.Yumruk atmasaydı bile carlos orada sarı kart görücekti nitekim gördü de..

sen tvyi izledinmi? Ardanın bastığını gördünmü??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kolega20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilmiyorum açıklamaları dinledinmi yada tv de gördünmü ama arda baroninin ayağına bastığı için ittiriyor....
    TVDE MADEM İZLEDİN BEN SANA TEKRAR İZLETEYİM. DK 2 Yİ İYİ İZLE. ARDA NEREYE BASIYOR İYİ BAK... TEKRAR TEKRAR İZLEMENE GEREK YOK. BİR KERE İZLESEN YETER.

DAKİDA 2:46YADA BAK. AMA İYİ BAK. KAZIMIN AYDINA YAPTIĞINI...

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=xBvsiQvX75w[/YOUTUBE]
    Konu MUTAF tarafından (29-10-2009 Saat 04:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz başka maçmı izledik yaa.
    Maç başlamadan ardaya çalme atan kim
    Ardaya kargaşada saldıran kim.

Eskiden lugano vardı. nerde kavga başlasa hemen orada Lugano bitiveriyordu. Şimdi bilica çıktı ortaya. Biri demişki ona gercek fbli olman için ilk GS maçında kavga et yumruk at.

Maçı hakkınızla almış olabilirsiniz ama olayları GALATASARAYın üzerine atamazsınız..

birde keitanın attığı yumruk vardı. her ne olursa olsun yumruk atma hakkına sahip değil keita, ama carlosta sevişir gibi keitaNIN BACAĞINA sarılmadımı. (bu olayda bile bilica hemen orda tunedi)

BİZ BAŞKA MAÇMI İZLEDİK FENERLİ ARKADAŞLAR..
    Konu MUTAF tarafından (28-10-2009 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri