yan yollara saparak 10 yıldır değişmeyen gerçeği hafızalardan çıkarma gayretinde olanları tebessümle izliyorum'' dedi.
10 yıldır GS'la yapmış olduğunuz saraçoğlundaki maçların onunu tek tek seyret yan yola kim sapmış bir gör...deyişmeyen gerçek hakemlerin bile kafasının yarıldığı bir statyumda özellikle galatasaraylı futbolcuların üzerine pisikolijik olarak kurulmak istenen baskıda başarılı olabilmek için yapılan sertlikler baskılar küfürler ve hakaretler sonucu 10 yıldır başarılı oluyorsunuz sayın başkan..ben galatasarayı yeneyimde nasıl neşekilde yenersem yeneyim önemli deyil,sonrasında pendik spora yenilmişim küme düşmüşüm avrupada gelen geçen beni tepelemiş onemli deyil,10 yıldır sende taraftarında egosunu buşekilde tatmin ediyor....ondansonra ulusça milli ve ulusal takımlarımız uluslararası karşılaşmalarda neden başarısız oluyorlar diye dövünüyoruz,sezonbaşı ve ortasında yapılan milyonlarca dolarlık transferler yanlıca iki takımın birbirleri karşısında nekadar başarılı olup olmadığını test etmek içinmi yapılıyor özellikle fenerbahçenin galatasaraydan başka rakibi derdi yokmu,ben galatasarayı yenen fenerbahçenin avrupada şampiyon olmasını,en azından final oynamasını isterim fakat on yıldan beri bir arpa yol alamadığını aynı yerinde saydığını görüyoruz...galatasarayı yendinizya tamam liğ bitti amacınıza ulaştınız kainatta teksiniz rakipsizsiniz..