REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Hd lnb sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hd lnb sorunu

apartman merkezi sistemin 3 çanak bulunmaktadır bunlardan türk sat ve hotbird çanağında problemim yoktur ancak digiturk ün lnb si hd olduğu için yayın normal uydu antemimden (cihazım kaon Stream 12.01.a5) sinyal alamıyorum. Duyduğuma göre hd lnb lerin normal uydu alıcısında tp leri ve uydu ayarını 10000 e çekmemiz gerekiyormuş forumda benim gibi problem yaşayan bir arkadaş varmı yada bana yardımcı olacak bir usta çok sevinirim ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilginç bi durum ama sorunu illaki bilen bi arkadaş vardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

taratma yaptığımda alakasız tplerde çıkıyor bazıları tp karşılıklarını bşr bulabilsem ustalar biliyor olmalı bu durumu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lnb hd değil mdu lnb dır karıştırıyorsunuz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu formda eskisi gibi değil kusura bakmayın ama ne zaman birşey sorsak cvp gelmiyor .. yönetivci uyuyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hunter100 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu formda eskisi gibi değil kusura bakmayın ama ne zaman birşey sorsak cvp gelmiyor .. yönetivci uyuyormu
    yönetici uyumuyor ama siz daha santrale ne lnb si takılı olduğunu dahi bilmyorsunuz unıversal lnb ile hd unıversal arasında fark yok. Sizin santrale takılı olan olan lnb MDU lnb dir uzerındede yazar.

Siz ilk önce kendı sistemınızde ne takılı olduğundan emın olun ondan sonra cevap bekleyın uslubunuzuda dikkat edin kimse burda kimseye para ile hizmet etmio.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HD lnb dedikleri normal olarak piyasada satılan standart lnb lerdir.özel aman aman apayrı bir lnb değildir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

actığınız konulara hiç cevap verilmemiş ya. aşağıda actığınız bir kaç konu orda cevap verenler heralde başka forumlardan.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

siz konularınıza anında cevap bekliyorsunuz yada herkezın herşeyden bilgisi var zannedıyorsunuz burda mod olanların herhangi bir konuyu tam bilmeyebilir oda normal bişi. Burda yardım edenler işlerinden vakit ayırıp burda bildiklerini paylaşıolar ve bu arkadaşlar hiçbir şekilde beklentileri yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hunter100 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    apartman merkezi sistemin 3 çanak bulunmaktadır bunlardan türk sat ve hotbird çanağında problemim yoktur ancak digiturk ün lnb si hd olduğu için yayın normal uydu antemimden (cihazım kaon Stream 12.01.a5) sinyal alamıyorum. Duyduğuma göre hd lnb lerin normal uydu alıcısında tp leri ve uydu ayarını 10000 e çekmemiz gerekiyormuş forumda benim gibi problem yaşayan bir arkadaş varmı yada bana yardımcı olacak bir usta çok sevinirim ..

cihaznda digiturk uydusunun LNB.ayarlarını MDU2 yaparsan sinyal alırsın benzeri konuaşağıdaki linktede var linki inceleyin sorununuzn çözümünü bulacak sınız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri