. baþkan Helvacý G.Saray’a küfür edenlerin cezalandýrýlmasý için hukuki süreç baþlattýklarýný açýkladý.
Galatasaray tribünlerinde dün Ercan Saatçi ile Metin Özülkü’ye öfke vardý. Ýkinci baþkan Mehmet Helvacý, konuyla ilgili “Ercan Saatçi bir gazetenin spor müdürü. Yakýþýksýz bir þey. Galatasaray büyük bir camiadýr ve gerekeni yapacaðýz. Hukuki giriþimlerde bulunacaðýz. Bu durumu Saatçi’nin taraftarý olduðu kulübün de kýnamasýný bekliyoruz. Ortada bir suç var, bu suçun cezalandýrýlmasý lazým. Kararý savcýlar, mahkemeler verecek” açýklamasýnda bulundu.
Sarý-Kýrmýzýlý tribünler ise Ercan Saatçi’ye yönelik pankart açtý, küfürler savurdu. Ýþte bunlardan bazýlarý:
Hürriyetiniz bitti sýra zürriyetinizde...
Hürriyet sizseniz hükümdar biziz...
Saatlerimiz sana kurulu Ercan Aziz’in oðlu...
Hürriyet alma, aldýrma... Hürriyet dýþarý...
Bu arada, ultrAslanlar’dan bir grup taraftar dün atv ve Sabah gazetesinin önüne giderek burada çalýþan Metin Özülkü’den dolayý siyah bir çelenk býraktý.
-SPOR YAZARLARI'NDAN BÝR AÇIKLAMA BEKLENÝYOR-
Konuyla ilgili HTSPOR.COM'a konuþan TSYD Baþkaný Esat Yýlmaer, "Konuyu iki gündür takip ediyoruz. Bugün öðleden sonra TSYD Yönetimi olarak bir araya gelip konuyla ilgili gerekli açýklamayý yapacaðýz."
-ERCAN SAATÇÝ'NÝN AÇIKLAMASI-
Ercat Saatçi konuyla ilgili açýklamayý, Hürriyet Gazetesi'ndeki köþesinde kaleme aldý. Saatçi'nin köþesinde yer alan yazý þu þekilde:
"Hafta içinde Metin Özülkü’nün Fenerbahçe TV’deki programýndan kesip biçilen bir bölüm spor kamuoyunun en büyük (!) gündemini oluþturdu. Konuk bendim.
Ama o görüntüleri “servis edenlerin” yazdýðý gibi tarih 25 Ekim 2009 akþamý deðildi...
3-4 yýl önce, dostum Metin Özülkü’nün “evinde” yapýlan bir çekimdi.
Çekimi yapan Fenerbahçe TV, montajý yapan da FB TV çalýþanlarýydý...Kendimizi güvende hissettiðimiz bir ortamdaydýk...
Program baþlamadan önce, Metin Özülkü ile ev ortamýnda tamamen maç geyiði yapmýþtýk... Ve bize özel, mahrem bir konuþma geçmiþti aramýzda. Ýnanýn ben de internette görünce hatýrladým ve þok oldum...
Bunun telefon dinlemeyle, gizli kamerayla kiþilik mahremiyetine tecavüz etmekle hiçbir farkýnýn olmadýðýný düþünüyorum."
htspor

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri