REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Domuz gribi aşısı yaptıracakmısınız?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yaptıracagım

176 16.48%
  • Hayır Yaptırmayacagım

892 83.52%
Sayfa 10/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Domuz Gribi Aşısı olacakmısınız?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilk defa senden duydum
    adamlar bas bas bagırıyor bunun domuzla alakası yok diye sadece adı domuz gribi
    Konuyu açan sensin ''domuz gribi aşısı'' diye.Domuz gribi aşısı içinde neler var peki araştırdın mı hiç? Bi bak bakalım emin ol bu işte bi domuzluk var...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende yaptırmıyacağım çünkü ne derece sağlıklı henüz bilinmiyor.
    Vede bu grip olayını çok büyüttüler,gripten daha çok önemli hastalıklar dururken.
    Konu BLADE01 tarafından (05-11-2009 Saat 13:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşte aşının ilk mağduru

Yüksek tansiyon ve kalp çarpıntısı şikayeti ortaya çıkan genç hemşire tedavi altına alındı.

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde, domuz gribi aşısı vurulduktan sonra yüksek tansiyon ve kalp çarpıntısı şikayeti ortaya çıkan genç hemşire, tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Orhaneli Devlet Hastanesi Acil Servis'te görev yapan hemşire Şeyda K. (21), domuz gribi hastalığından korunmak amacıyla aşı yaptırdı.
    Aşı vurulan bölgede kaşıntı ve kızarıklığın ortaya çıkması üzerine gerekli müdahale yapılan Şeyda K, bir süre sonra tekrar aynı şikayetler ortaya çıkınca çalıştığı hastanede tedavi altına alındı.
    Genç hemşire, durumu daha da kötüye gidince Bursa Çekirge Devlet Hastanesine sevk edildi.
    Solunum zorluğu çektiği öğrenilen genç hemşire, Doğancı Barajı mevkisinde doktor bulunan başka bir ambulansa nakledildi.
    Çekirge Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'ndeki müdahalenin ardından gözlem altında tutulan Şeyda K'nin, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
    -''10 BİNDE BİR OLAN BİR OLAY''-
    İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kişinin vücut duyarlılığı ölçüsünde herhangi bir hastalıkla ilgili vurulan aşı sonrası, kaşıntı ve kızarıklık şikayetinin gelişmesinin normal olduğunu belirtti.
    Hemşire Şeyda K'nin, domuz gribi aşısı vurulmasının ardından ortaya çıkan şikayete bağlı olarak, heyecandan tansiyonunun yükseldiğini ifade eden Akan, şunları söyledi:
    ''Bursa'da 10 bin kişiye aşı yaptık. 10 binde bir böyle bir olay yaşadık. Normal bir durum. Herhangi bir aşıdan sonra da böyle bir durum yaşanabilirdi. Heyecandan dolayı kalp çarpıntısı ve yüksek tansiyon şikayetiyle hastanede tedavi altına alındı.''
    Akan, genç hemşirenin sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Domuz gıribi nerden çıktı benim yaşım 55 ben bu yaşakadar domuz gıribi duymadım ve görmedim doktara milet çıksın diye balon patlatılar çünkü ilaçlardan ve muhayene parasını çıkartıyor aşı yapıyorlar bedava diye bedava deyil sonra parasını alıyorla yok kuş gıribi yok deli dana hastalıgı şimdide domuz gıribini attılar bunların hepsi bahane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben canımı yolda bulmadım bakanla basbakanın ıkıleme dustugu bır ortamda ben kıme guveneyım ALLAH yardımcınız olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neden aşı olma kampanyası açılıyor? Daha önce de grip vardı AŞI OLMAK BASİT BİR TEDBİRDİ. Şimdi ne oldu da devlet eliyle kampanya düzenleniyor? Görevi SAĞLIK olanlar halkın sağlığını ticaret konusu yapıyor. Yuh olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aşıyı şuanda sanırsam bedava yapacaklar ama 300 milyon euroluk ödenen bir para var kimden çıkacak?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaptırıpta dertsiz başıma dertmi alacam ya
    Yani.. Ne Gerek Var...!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki yaptıracagım böyle beklemek daha zor geliyor insana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın abıler domuz gırıbı dıye bırsey yok bu vırusu kendılerı uretıyor sonrada faiş fıata satıyorlar olen insanların bu hastalıktan olduklerıne ınanmıyorum madem bu hastalık var ul***ı yonetenler neden ası yaptırmıyor kus gırıbı dıye hastalık cıkardılar hayvanlar telef ettıler hıc kımseyebırsey olmadı.. Olan yazık hayvanlara oldu dırı dırıyandılar

Sayfa 10/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri