Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Domuz gribi aşısı yaptıracakmısınız?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yaptıracagım

176 16.48%
  • Hayır Yaptırmayacagım

892 83.52%
Sayfa 11/16 İlkİlk ... 2345678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Domuz Gribi Aşısı olacakmısınız?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben sağlık çalışanıyım ve oldum bile riske girmeye gerek yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her kafadan ayrı ayrı sesler çıkıyor nasıl olurda insanlarımız bunlara güvenipte aşı olurlar ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım yarın öbür gün eşek gribi yaymazlar bakalım ne ne gripler ne hastalıklar görecez
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birşey dikkatinizi çektimi geçen hafta başladı ve ardarda ölümler eglemye başladı yani sanki kurulu bi program gibi????
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

niyetleri ne olabilir acaba dünya genelinde olan nüfusu azaltmakmı artı ölümlerde şüpheli ve dahası domuz gribi aşısını herkese şiddetle tavsiye etmeye başladılar SORU?NELER OLUYOR NE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR ACABA?
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aşı olmayacağım demiştim şimdi anlıyorum ki ne kadar haklı imişim Başbakan bu aşılar abd'ide kullanılan aşılardan farklı demiş..Şİmdi düşünüyorum;bu milletin tüğü bitmemişlerin hakkını ***fi olarak harcayanlar halen bakan koltuğunda oturmaya devam edecek mi Çok merak ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle hayır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yukardaki arkadasım haberleri ve medyayı takip etmiyor heralde asıdan felç olan varmı diye seslenişte bulunmuş ben yüzlerce örnek gösterebilirim en basıt asıdan ve iğneden felç olanlar yüksek ateşten felç olanlar ben hayatım boyunca 49 yasındayım şükür hastaneye düşmedim düşeninde ayağı alısıyor allah düşürmesin memleketimizin basında bir uğursuzluklar dönüyor inşallah hepizin bir dahaki secimlerde 3 defa düşünüp bunları sepetlememizde yarar görüyorum bunlarla daha başka basımıza beleler gelir gelmeyede devam edicek gibi görünüyor selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir zamanlar köylülerin tavuklarını katledip maliye bakanın oğlu unakıtanın tavukları satılsın diye sonrada hiç bişi olmamaış gibi davranıyorlar bu amerika israil taraftarı iktidar basımıza olmadık belalar getirdi yok kuş giribi kene vakası şimdide domuz gribi diye tutturup gerçek olayları unutturup devletin altını olymaya ve soymaya devam ediyorlar önüzdeki günler herseye gebe daha ne mikrop üreticekler bu göründüğü gibi acık ve net olarak görünüyor şimdi yapmamız gereken acılım sacmalası domuz gribi kuş gribi kene vakası bunlarla oyalanmayalım herkes tepkisini gösterip bu iktidarı boykot edelim geldiklerinden beri hep ülkemize virüs bulastırdılar selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DOMUZ GRİBİ AŞISI GERÇEĞİ

Şimdiye kadar üç firma üretim yapmış:

GlaxoSmithKilne firmasının Pandemrix, adlı aşısı.

Baxter International’ ın
    H1N1aşısı.

Her ikisininde henüz lisansı yok. Avrupa ilaçlar kuruluşu tarafından onaylanmamış.

Novartis tarafından üretilen
    Influenza A (H1N1) 2009 Monovalent .

Amerikan’nın bazı eyaletlerinde zorunlu aşılamaya karşı tepkiler artıyor. Aşılardan ölümler meydana gelmekte. İngiltere ülkesinde kesinlikle böyle bir uygulama yapmayacağını söylüyor. Diğer ülkelerdede durum farklı değil.

Bu aşılar yapıldıgı takdirde:

-Guillain-Barre sendromu

-Vaskülit

-Felç

-Anafilaktik şok

-ve ölüme neden olabileceği duyuruluyor.

Ayrıca Novartis firmasının geliştirdiği ilacın yan etkilerini Novartisin kendi laboratuvar sonuçlarından okuyabilirsiniz.

ŞİMDİ OLAYI İSTERSENİZ TÜRKÇE KONUŞALIM

1-DOMUZ GRİBİ AŞISINDA DOMUZ KANI VAR..
    2-BU AŞININ İÇİNDE KISIRLIK YARATAN YAN ETKİ VAR.
    3-BU AŞININ İÇİNDE İNSANIN GENETİK YAPISINI BOZAN MADDELER VAR.
    4-BU AŞININ İÇİNDE DÜNYADA BİR NUMARALI KANSOROJEN MADDE ÖZELLİĞİ TAŞIYAN FORMALDEHİT BULUNUYOR.YANİ AMERİKA YASAKLI OLAN AVRUPADA YASAKLI OLAN BİR MADDE..(AMERİKADA BU AŞIYI VURULAN VATANDAŞ DEVLETE DAVA AÇMIŞ)

ŞİMDİ İŞİN SOSYOLOJİK BOYUTU

1-ALMANYADA HÜKÜMET YETKİLİLERİ BÜROKRASİ KESİMİ CİVASIZ AŞIYI KULLANIRKEN, HALKA CİVALI AŞI KULLANACAKLAR BU HABER ALMANYADA DUYULUNCA HALK AYAKLANDI- ÜLKEMİZE GELEN İLK PARTİ AŞI (500 000 AŞI) CİVALI HABERİNİZ VARMI.

2-KUŞ GRİBİ HASTALIĞININ İLACI OLAN TAMİFULU İLACININ FİRMA SAHİBİ Donald Rumsfeld (amerikanın 3. etkili adamı) idi VE 2 MİLYAR DOLAR KAZANDI. ŞİMDİ BU HASTALIĞIN İLACI OLAN FİRMALARIN HEPSİNİN YAHUDİ FİRMASI OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ..

3-TÜRKİYE DE CİDDİ OLMAMASINA RAĞMEN SÖZDE BİR KAÇ İLDE ESKİLERİN AJAN LAWRENCE LERİ GİBİ ÜLKEMİZE SOKULAN SÖZDE SANAL HASTALIK İLE HALKI KANDIRAN BU ÜLKE YÖNETİCİLERİ, HABERLERDE YAPILAN DOMUZ GRİBİ HABERLERİ İLE HALKI PSİKOLOJİK OLARAK BASKI ALTINA ALIP KENDİLERİNCE ALINACAK 43 MİLYON AŞININYANİ 1 MİLYAR DOLARLIK AŞININ BAHANESİNİ OLUŞTURDUKLARINI BİLİYORMUSUNUZ.

4-HİÇBİR ÜLKEDE, HATTA ÖLÜMLERİN YAŞANDIĞI ÜLKELERDE BİLE ÜLKE HALİNDE BU KADAR AŞI TALEBİ OLMAZKEN NEDEN TÜRKİYE KOBAY ÜLKE OLARAK DENENİYOR..

Domuz gribi aşısını ilk kullanacak olan ülke türkiye yani kobay

5-DOMUZ GRİBİ HASTALIĞININ KENDİ KENDİNE OLUŞABİLECEK BİR EVRESİ OLMAYAN HASTALIK OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ. YANİ ÖZEL LABARATUARDA ÖZEL HAZIRLANMASI GEREKEN BİR HASTALIK OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ.

75
    yaşındaki virüs uzmanı Adrian Gibbs, `Yaptığım incelemede bu virüsün
    bir laboratuardan çıkmış olma olasılığını çok yüksek olarak buldum`
    dedi”

Sayfa 11/16 İlkİlk ... 2345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri