REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Domuz gribi aşısı yaptıracakmısınız?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yaptıracagım

176 16.48%
  • Hayır Yaptırmayacagım

892 83.52%
Sayfa 15/16 İlkİlk ... 5678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Domuz Gribi Aşısı olacakmısınız?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben ve ailem olarak aşı yaptırmadım ve yapmam şu ana kadar'da herhangi
    bir rahatsızlığım olmadı aşı yapsanda sonuç gene vahim..!(''yan etkileri'')sağlığım çok şükür yerinde inşallah böyle devam eder.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asfio Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    H1N1 aşısı yaptıralı 8 gün oldu hiç bir yan etkisi görülmedi...Pandemi tehlikeli bir şekilde geliyor.Havalar soğudukça artabilir...Riske girmemenizi öneririm.İhmal etmeyin aşı yaptırmayı.Tabiki bu kişisel fikrim.Ben çocuğuma da yaptıracağım.Kendim sağlık personeliyim...Bunu belirtmem gerek.Tabiki yan etkileri her ilacın vardır.Herkeste görülecek diye de bir şartı yoktur.Olmaz da denilemez bu yan etkiler...Bu yazım sadece bilgilendirme amaçlıdır...Saygılar...
    Beyefendi her ilacın yan etkisi olur doğrudur ama o ilaçların kullanım lisansı alınmış ya h1n1 aşısı henüz lisansı alınmamış bir aşı ve tanıdığım hiçbir doktor ne kendine nede çocuklarına bu aşıyı yaptırmayı düşünmüyor ayrıca aşısını yaptırdığınız iğnenin size ne zaman yan etkisi olacağını asla ne ben ne siz nede herhangi bir bilirkişi tahmin edebilir bakarsınız yarın öbür gün değilde yıllar sonra allah etmesin allah kimsenin başına vermesin yarabbi sizde veya çocuğunuzda yan etki yapabilir ve yapacağı yan etkiyi hiç kimse hiçbir şekilde kestiremez, Ki kaldıki bu virüs havada asılı bir şekilde 15 dakika durabilen bir h1n1 virüsüdür sağlık personeli iseniz muhakkak bunu bilmeniz gerekir saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugun itibari ile çok hastayım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bugun itibari ile çok hastayım....
    Geçmiş olsun Dostum hemen Hastaneye git kontrolden geç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dikkat ettinizmi dün tv lerde dönüyordu baktılar bu iş aşıyla olmayacak mucize ilaç diye reklamalrı dönüp duruyordu şimdi herkesin gözünü ilaca cekmeye başladılar resmen rant sanırsam
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dikkat ettinizmi dün tv lerde dönüyordu baktılar bu iş aşıyla olmayacak mucize ilaç diye reklamalrı dönüp duruyordu şimdi herkesin gözünü ilaca cekmeye başladılar resmen rant sanırsam
    usta bu h1n1(domuz gribinden) bence nemalanan bir grup var diye düşünüyorum...
    ben vurdurmamaya kararlıyım hala

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Geçmiş olsun Dostum hemen Hastaneye git kontrolden geç
    sabah öleceğimi hissettim resmen, böyle acı olamaz.
    advil isimli bir ilaç içtim. 1 saatte beni ayaklandırdı. eğer yarın kötüleşirsem mutlaka doktora gidicem. şuan iyiyim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sabah öleceğimi hissettim resmen, böyle acı olamaz.
    advil isimli bir ilaç içtim. 1 saatte beni ayaklandırdı. eğer yarın kötüleşirsem mutlaka doktora gidicem. şuan iyiyim...
    advil iyi ama sana agrı kesici olarak minoset öneririm en ucuzu ve etkilisi o
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    advil iyi ama sana agrı kesici olarak minoset öneririm en ucuzu ve etkilisi o
    minoset daha önce kullandım bir kaç kez, evet etkili.
    ama bu advil denen ilaç felaket bişey. yazın ortasında böyle hastalanmıştım yine advil içtim ve 1 saatte beni ayaklandırmıştı. şimdide çok iyiyim.
    daha dün sabah kolumu kaldıramıyordum, bugun sanki hiçbişey olmamış gibiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun basri kardeşim iyileştiğine sevindim!

Sayfa 15/16 İlkİlk ... 5678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri