REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Domuz gribi aşısı yaptıracakmısınız?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yaptıracagım

176 16.48%
  • Hayır Yaptırmayacagım

892 83.52%
Sayfa 7/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Domuz Gribi Aşısı olacakmısınız?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sağlık bakanı canlı yayında bir aşı yaptırsın milletin gözü önünde ona bişe olmasa bizde aşı yaptırak
    yaptırdı zaten trt yayınladı bunu
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya aşının içindeki maddeler pek hoş değil bence.domuz kanı falan varmış.domuzdan gelecek şifa uzak dursun benden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sağlık bakanı canlı yayında bir aşı yaptırsın milletin gözü önünde ona bişe olmasa bizde aşı yaptırak
    ondada bir hile yaparlar,şişe başka içindeki başka,sözde bakan bile
    aşı yaptırdı olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben cocuklardan korkuyorum onlardan uzak olsunda gerisi hiç umrumda deyil ne olursa olsun ben de yaptırmayacagım ne oynanıyorsa türkiyede oynanıyor dogru dürüst bilgi veren yok yan etkileride baya cok bir deyil iki deyil saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ondada bir hile yaparlar,şişe başka içindeki başka,sözde bakan bile
    aşı yaptırdı olur

usta doğru söylemiş; aşı vuruluyor ama icinde nevar belki boş sıvı sıkılıyor?

adı aşı vuruldu .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafer50 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yorumları hayretle okudum.Bilimsel çalışma sonuçlarına güvenmeyen bir toplum olmuşuz maalesef.Yok soygunmuş,yok yan etkiymiş.Arkadaşlar lütfen birazdaha aklıselim olalım.
    Vurgun yapılacaksa onun yolu çok.Halk sağlığı üzerinden olmaz bu.Yan etki ise; şu ana kadar dünyada yan etkiden felç olmuş bir kişi söyleyebilirmisiniz bana.Ama domuz gribinden ölen binlerden bahsediliyor.Hafif kızarıklık vb yan etki her aşıda olur.Artı ve eksileri değerlendirerek ben Hemen yaptıracağım.Şunu unutmayalım Yaptırmakla bir şey kaybetmeyiz ama yaptırmamakla allah korusun sizin gibi sevdiğimiz dostları kaybederiz.
    Halkın sağlığından vurgun olmaz mı???birdaha düşünmenizi isterim burası TÜRKİYE unutmayın en oynak güven olmayan ve süistimal edillen sektörlerin başında sağlık geliyor unutmayalım bunu hergün gazete,tv haber ve internet üzerinden çıkan haberlere dayanarak söylüyorum saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaşı yetenler bilir... zamanında bi bakan çıktı. çayda radyasyon yoktur bakın ben içiyorum dedi içti . ve türkiyede içti çayı. sonuç oratada...
    karadeniz çernobilin etkisini çekti halada çekiyor değilmi arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Domuz gribi ile ilgili nette bu gün bir yazı okudum genel olarak olayı özetlemiş.
    en azından hastalıkla ilgili bilgi sahibi oluruz. sizlerle paylaşmak istedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caglar684 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya aşının içindeki maddeler pek hoş değil bence.domuz kanı falan varmış.domuzdan gelecek şifa uzak dursun benden
    ilk defa senden duydum
    adamlar bas bas bagırıyor bunun domuzla alakası yok diye sadece adı domuz gribi
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen yaaa. ne domuzu kardeşim

isim olarak domuz gribi dendi diye töbee töbe ne milletiz yaa. !!

Tvlerde a1 gribi denmeye başladı son haber programlarında. domuz demektense a1 demek daha uygun

Sayfa 7/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri