REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Domuz gribi aşısı yaptıracakmısınız?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yaptıracagım

176 16.48%
  • Hayır Yaptırmayacagım

892 83.52%
Sayfa 14/16 İlkİlk ... 45678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Domuz Gribi Aşısı olacakmısınız?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sırada bir kaç gün sonra sağlık ocaklarıda gelecek"nedense aşı çıktıktan sonra insanların ölmümü artmaya başladı aşı tersinemi işliyor ne iş anlamadım gitti yav
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam aşı olmıyacaz peki ne yapacaz bu gun 20 kişi ölmüş bir günde 20 kişi toplam 60 kişi ayrıca 202 kişi daha hasta tabi bu kayıt altında olan bunların 40 kı yogun bakımda 11 kişi solunum cıhazına baglı durum çok vahim çok kısa zamanda ölü sayısı binleri geçer çünkü halkımız çok bilinçsiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

H1N1 aşısı yaptıralı 8 gün oldu hiç bir yan etkisi görülmedi...Pandemi tehlikeli bir şekilde geliyor.Havalar soğudukça artabilir...Riske girmemenizi öneririm.İhmal etmeyin aşı yaptırmayı.Tabiki bu kişisel fikrim.Ben çocuğuma da yaptıracağım.Kendim sağlık personeliyim...Bunu belirtmem gerek.Tabiki yan etkileri her ilacın vardır.Herkeste görülecek diye de bir şartı yoktur.Olmaz da denilemez bu yan etkiler...Bu yazım sadece bilgilendirme amaçlıdır...Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her yıl normal grip aşısı yaptırıyorum. bu yıl da yaptırdım. ancak domuz gribi aşısı yaptırmayacağım. bu gün hastaneye gittim bir dostumu ziyarete; domuz gribinden yoğun bakımda yatan iki hsta varmış, hastaneye ziyaretler yasaklanmış. yahu arkadaş, bu meret veba mı? kolera mı? ya da bilmem ne öldürücü salgın hastalık mı? adı üstünde grip beyaw...bu kadar bartmaya ne gerek var...a.b.c.d.e.f.g.j.k.l.m.n.....vs. vitamini bol yeşilliklere sal kendini korkma gerisinden.... herkese sağlıklı sıhhatli ömür boyuıyaşamlar dilerim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ne düşünüyorum biliyormusunuz? (nerden bileceksiniz ki) gripe yakalanan bir koca domuzun , biz insanlara nasıl küfürler savurduğunu düşünüyorum da, çok gülüyorum... der ki; - ne kötü meret bu yawwww ... insan gripine yakalandık.... bu insanlar var ya... bunlar.............!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah belasını versin bu H1N1 virüsünü yapanları ve dahada diğer virüsleri yapanın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar benim torunum var ilk okul 2.nci sınıfa gidiyor birde 1.5 yaşında torunum var bunlar için karar vermek çok zor büyükler kendi kararlarını kendileri verebilir ama küçükler için bu öyle değil büyük mesuliyet AŞI YAPTIRIRSAN ya yan etkilerinden etkilenirse AŞI YAPTIRMAZSAN ya hastalıktan zarar görürse her iki şekildede zarar görürse insan müthiş vicdan azabı çeker zor iş bi karar veremedik aile meclisi olarak biliyorsunuz malum bi yetkili çıkıyor aşıyı muhakkak yaptırın diyor bi yetkili çıkıyor yaptırmayın bende yaptırmayacağım diyor SÜPERSAT FORUMA bakıyorum ordada durum aynı kimi aşı yaptıracağım kimi yaptırmayacağım diyor ya ÇOCUKLARINIZ VE TORUNLARINIZ İÇİN NENE KAKAR ALDINIZ.?????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart domuz gribi aşısından 2 kişi hayatını kaybetti

Çin'de A/H1N1 virüsüne karşı aşılanan iki kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Şinhua ajansının haberine göre, Çin Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dıng Hayhua aşılamanın ardından iki kişinin öldüğünü doğruladı.

Sağlık Bakanlığının internet sayfasında, ölenlerden birine otopsi yapıldığı ve kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiğinin belirlendiği belirtildi.

Uzmanlar, domuz gribi aşısı vurulan hastanın ani ölümünün, hastanın bu aşıya gösterdiği alerjik bir reaksiyon olup olmadığının kesinlik kazanmadığını ve ihtimal dahilinde olduğunu, ancak konuyla ilgili testlerin devam ettiğini açıkladılar.

Bakanlık, ölen diğer şahsın otopsisinin bu gece yapılacağını kaydetti

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu aşı işi benim ailede bi hayli kriz oldu. iki çocuğum var.14-15 yaşlarındalar.okuldan kağıt gönderdiler .çocuk aşı olacakmı olmayacakmı diye.ben aşı olmaları yönünde imzaladım.olsunlar dedim. her ikisinin sınıfındada sadece ben istemişim.yaw yanlışmı yapıyorum diye bi hayli düşündüm
    bir kanal dinliyorum olması iyi. deniliyor.yok daha önceden oldukları hepatit aşılarında bile bu maddeler vardı deniliyor.bundan sonraki yıllarda üretilecek grip aşılarındada olacak bu aşı içindekiler deniliyor

arada derede kaldım vesselam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada bu grip salgın olmakla beraber diğer vucudunuzda olan diğer hastalıklarıda ciddi tetikliyor ortaya çıkarıyor kroni,k ve alerjik hastalıgı olanalr dikkat!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 14/16 İlkİlk ... 45678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri