REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Domuz gribi aşısı yaptıracakmısınız?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yaptıracagım

176 16.48%
  • Hayır Yaptırmayacagım

892 83.52%
Sayfa 1/16 1234567891011 ... SonSon
159 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Domuz Gribi Aşısı olacakmısınız?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Domuz Gribi Aşısı olacakmısınız?

çok tartışılan bir konu herkes ayrı bir telden çalıyor yok felç yapar yok gerek yok yok bilmam ne sizin fikriniz nedir?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şahsen ben yaptıracagım bu kadar spekülasyonun bir anlamı yok yaptırmadan beklemek daha fena
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaptırıpta dertsiz başıma dertmi alacam ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaklaşık dünya genelinde bu aşıdan 41 kişi hayatını kaybetmiş sağlık bakanlığı sürekli bu aşıyı yaptırın diyor ama yıllar sonra bu aşıdan doğacak kalıcı rahatsızlıklardan bahsedilmiyor farklı bir benzetme ama varın siz arasında bir bağlantı kurun çernobil faciasından sonra yine ismi lazım olmayan bir bakanımız çıkıp çaylarda radyosyon yoktur dedi ve işi showa dönüştürerek medya karşısında çay içti dış ülkeler bu tehli***i bilip bizden çay almayınca radyosyonlu çaylar biz vatandaşlara içirildi yıllar sonra bu çaylar etkisini gösteri ve hiç suçu günahı olmayan masum vatandaşlarımız kanser denen illetten hayatını kaybetti ben olmam ama olanada neden oldun deyip onun vebalini alamam saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaklaşık dünya genelinde bu aşıdan 41 kişi hayatını kaybetmiş sağlık bakanlığı sürekli bu aşıyı yaptırın diyor ama yıllar sonra bu aşıdan doğacak kalıcı rahatsızlıklardan bahsedilmiyor farklı bir benzetme ama varın siz arasında bir bağlantı kurun çernobil faciasından sonra yine ismi lazım olmayan bir bakanımız çıkıp çaylarda radyosyon yoktur dedi ve işi showa dönüştürerek medya karşısında çay içti dış ülkeler bu tehli***i bilip bizden çay almayınca radyosyonlu çaylar biz vatandaşlara içirildi yıllar sonra bu çaylar etkisini gösteri ve hiç suçu günahı olmayan masum vatandaşlarımız kanser denen illetten hayatını kaybetti ben olmam ama olanada neden oldun deyip onun vebalini alamam saygılar!
    haklı olarak farklı bir yaklaşım
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her ilacın yan etkisi olabilir... geçen gün amerikalı bir kızın grip aşısı (domuz gribi aşısı değil...bildiğimiz grip aşısı) olduktan sonra ki halini gördüm...onu gören herhalde birdaha ömrünce o aşıyı olmaz... herkeste aynı etkiyi vermiyor aşılar... kiminde hiç yan etki vermiyor... prospektüsünde yazıyor zaten neler olabileceği... (o kızın hali milyonda bir miş)
    ayrıca 24 yaşın üstündekilere gerek yok diye bişey duydum....doğrumu bu?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her ilacın yan etkisi olabilir... geçen gün amerikalı bir kızın grip aşısı (domuz gribi aşısı değil...bildiğimiz grip aşısı) olduktan sonra ki halini gördüm...onu gören herhalde birdaha ömrünce o aşıyı olmaz... herkeste aynı etkiyi vermiyor aşılar... kiminde hiç yan etki vermiyor... prospektüsünde yazıyor zaten neler olabileceği... (o kızın hali milyonda bir miş)
    ayrıca 24 yaşın üstündekilere gerek yok diye bişey duydum....doğrumu bu?
    selametle...
    gerek yok diye birşey yok fakat o yaş grubunun üzerindekielre az rastlanıyormuş
    bana kalırsa önlem alınması gerek
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biraz daha bekleyelim sonuçlar ne olacak tam olarak yararlı olacakmı omayacakmı belli olsun bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugun 7. ölüm vakası gerçekleşti evet aşı için dunyanın lafını edıyorlar ama ne yapacaz bılmıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birazda şişiriyorlae sadece türkiyede 15 milyon dolarlık bir pazar var bu aşının tabi şişirecekelr bazıları nemalanacak
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 1/16 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri