Evet Yaptıracagım
Hayır Yaptırmayacagım
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Kuş gribi domuz gribi sonumuz ne olacak belli degil.Aşı gelsin vurdururuz
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
bende şüpeliyim kesin bişi diyemicem sonucu bakacagız
düşünüyorum da gene birileri birilerine rant peşindeler gibi geliyor bana hadi hayırlısı hiç te düşünmüyorum yaptırmayı ne bana nede aileme bir gün kuş giribi bir gün domuz giribi bir gün deli dana giribi olanda fakir fukaranın 3.5 tavuğuna inegine kuşuna bırakın ALLAH aşkına bunlar boş şeyler bence bu benim kendi fikrim
ben polemikler çıkmadan önce çocuklara ve kendime yaptırmam demiştim vede yaptırmayacağım.aşıyla, söylemiyle birlikte patlayan vakalar ve şimdi uygulama başlayacağı anda ve günde ardı arkasına ölümler.insanlara bir panik havası verip mecbur kılma çabası var gibi.rant işi var ucunda .hatırlarsanız file file limonlar piyasada 2 ytl ye satılmıştı.neden? çünkü rusya içinde sağlığa uygun olmayan kalıntılar buldu ve iade etti. .her zamanki gibi.demirden taştan yapılmış türk insanı çayda olduğu gibi, fındıkta olduğu gibi bu limonu iç piyasada tüketti. son yılların moda ölümü kanser neden acaba?birilerinin yakını ceset torbası ithal eder satamaz, hükümer şart koşar(tepki çoğalınca iptal oldu) birileri tavuk katliamı yapar vatandaş mağdur olur.ABD nin kokmuş tavuklarını paha fiyatına alırız.bazılarıda pastorize yumurtayla köşe olur. şimdi domuz nimetleri var sırada vede kobay türk insanı.benim görüşüm bu umarım yanılırım....
Evet Yaptıracagım
hiç bir aşı % 100 korumaz bunu bilin.
Aşı olursun, sonra h1n1 hastalığına %100 yakalanmazsın anlamına gelmez.
Normal grip aşısı %99.9 korur. çünkü her sene geliştiriliyor.
ama bu domuz gribi yeni çıktı ve üretilen aşı testlerde olumlu olmasına rağmen %100 koruma yapmıyor. Bunu bilin.
Ama ben yinede aşı olucam. daha çok gencim.
bi domuz yüzünden ölmek istemem bu yaşta.
daha evlencez yuva kurcaz, ufak Basriler dolaşçak evde bahcede,
yok yok, benim acelem yok ölmeye
![]()
Arkadaşlar aşı olacaklara duyuru. Bu aşı ve diğer aşılarda 10 gün içinde aktiv oluyormuş bu on gün içinde evde istirahat etmek lazımmış.
Aşı olup dışarda 2009hvvdvv neyse onutaşıyanayakalandınmı ! ozaman sende gittin demekmiş. Bol sağlıklı günler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri