REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Domuz gribi aşısı yaptıracakmısınız?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yaptıracagım

176 16.48%
  • Hayır Yaptırmayacagım

892 83.52%
Sayfa 4/16 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon
159 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Domuz Gribi Aşısı olacakmısınız?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar aşı olacaklara duyuru. Bu aşı ve diğer aşılarda 10 gün içinde aktiv oluyormuş bu on gün içinde evde istirahat etmek lazımmış.

Aşı olup dışarda 2009hvvdvv neyse onutaşıyana yakalandınmı ! ozaman sende gittin demekmiş. Bol sağlıklı günler

kesinlikle..
    İlk aşıyı vurulduğunuzda, hastalığa yakalanma riskiniz maksimum seviyede.
    normal bir gunde belki hemen yakalanmazsınız ama aşı sonrasi 3-5 gun kadar çok dikkatli olmalısınız. adı üstünde aşı...

grip aşısı olanlar iyi bilirler. aşı olduğunuz günün akşamı grip hissi gibi rahatsızlığınız oluyor. bağışıklık sistemine yerleşene kadar kendinizi hastalanacakmış gibi hissediyorsunuz..

birde şöyle bişey var. normal grip aşı zamanı eylul ayıdır. ekimdede aşı olunur ama zamanı eyluldur. çünkü hastalığın dönemi zaten ekimden sonraki aylar daha çok yayılır. maksat yayılmadan aşı olmak..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır Yaptırmayacagım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaptırmayı düşünmüyorum,çünkü aşı hakkında sağlıklı bilgi verilmiyor,tıp dahi ikiye bölünmüş durumda,yan etkilerinden biride sakat bırakırsa bence o zaman ölmek en hayırlısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eses-58 e Katılmamın yanında bi anektod olarak ifade edeceğim bir konu; 1970 yılları Bulgaristan da aşı kampanyası var, orada ikamet eden Türk kökenli yurttaşlarımız kızamık vs. aşılar olurya, ilk bebeğe vurulanlar, Bulgar Hükümeti köy köy gezer ve bizim soydaşlarımız o zamanın şartlarına göre haklı olarak şüpheyle yaklaşırlar ve çocuklarını tavana, ahıra, kilere bilumum saklanacak köşe bucağa saklarlar çocuklarını, soykırım şüphesiyle? Ya! Evet aynı şüphe değilmi ne düşünüyorsanız nasıl hareket edersiniz bilmem ama, yıl 2009 kendi toprağında o tavan da saklanan çocuklar; şimdi kendi çocuklarına bu aşıyı vurdurma şüphesi endişesi ve kararsızlığı içersinde, ne kadar bağımsız olduk ve ilerledik? Bu üzerinde uzunca düşünülüp yine cevabı bulunamayacak bir soru. Hadi hodri meydan, buyur...
    Farkındamısınız buda Hükümetin güven oyudur....
    Konu dragutcim tarafından (03-11-2009 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sakat kalmaya niyetim yok aşı yaptırmayacagım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben aşıyı yaptırmayı düşünüyorum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaptırmayı düşünmüyorum ama birşeyi düşünüyorum macaristan bile kendi insanının gen haritasına göre aşı üretiyorda bizimkiler ne yapıyor yazıklar olsun diyorum labaratuvar icadı olan domuz gripini rantta cevirenlerin elinde patlar inşaallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eger işin içinde gerçekten rant varsa bu kadar insanın vebalini nasıl öderler acaba birde sabah tv 8 de dinledim temel saglık hizmetleri genel müdürü konuştu bu aşı çocuklara ve yaşlılar şart konulmuş yapılacakmış benim 1,5 yaşında çocugum var hadi kendim neyse ama ona nasıl yaptıracagım anlamış değilim
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanları kandırmak ne kadar heleki biz türkleri daha kolay öncelikle bir virus yayıyorlar sonrada virüsü yok etmek için ası uyduruyorlar virüsü yayanda asıyı yapanda aynı kişiler ben bu kişilerin aşısını kullanmam kene meselesi ne oldu bunlara yaygaradan başka bişi deil sırf israile yaranmak için onlardan bişiler almak için her olayada kesinlikle o adipisliklerin parmakları vardır ben ölmeyede razıyım ama o israil menşelli asıyı kendimede çocuklarımada vurdurmam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar biraz abartmıyormusunuz her aşının kendine has yan özellikleri vardır bence bu kadar şişirmeyin ve devlete güvenin

Sayfa 4/16 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri