Ya arkadaşlar neden çin halk cumhuriyetinden herhangi bir telaş yok ordan ne domuz gribi ne deli dana ne tavuk grimidir ne hiç bir şey yok ve işin en garip tarafı orda hijyenik adına hiçbir şey yok adamlar yılan fare köpek kedi 44 ayak zehirli olanı olmayanı bukelemun iguana saymakla bitmeyen ve aklıma şimdilik gelemyen bir sürü hayvanı kesip kesip yiyorlar hastalık yok telaş yok sorun yok nedir bu işin sırrı acaip bişey yahu acaba bizim TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE ekonomik krizi unutturmak içinmi sırf bize mahsus çıkardılar ne dersiniz ha unutmadan şimdide bizim burada olan okullar velilere okuldan resmi yazılı kağıt yollamaya başladılar domuz gribi aşısı ile ilgili veliye diyorlarki ister yaptır yaptırma heee yaptırırsanda ilerde çocuğuna bişey olursa çocuğundan sen sorumlusun eğerki domuz gribi aşısı yaptırmasanda çocuğunun başına bişey gelirse yine çocuğundan sen sorumlusun çevremde tanıdığım bir sürü doktor arkadaşım var her doktor arkadaşıma sorduğumda ben yaptırmayı düşünmüyorum diyorrr eeee eğer bu işin ehli uzmanı olan bir doktor domuz gribi aşını kendine ve çocuklarına uygulamıyorsa ben ve benim ailem neden uygulasın domuz gribi aşısı oany almadan şimdilik hiçbir şekilde yaptırmayı asla asla düşünmüyorum saygılarımla aliharbiye
Yer imleri